Какво става в спалнята на Тишо и Венета? Вижте тук:

Венета ТишоВенета Райкова наказала Тишо и го държи на сухо. Каква е причината, не е много ясно, но двойката не е консумирала брачните  си права от една година.

На 16-ти януари ще се навършат точно 12 месеца откакто двамата не са упражнявали никаква креватна гимнастика, оплакала се устатата водеща пред свои приятелки. Тя била огорчена, че Тишо не я гонел да се сдобрят и започнала да подозира, че си има любовница. И даже вече не си спомня защо го наказала миналия януари.

Не е тайна, че от доста време  бракът между двамата  куца, но не се развеждат заради имиджа си и заради сина си Патрик. Свързва ги общ дом, общо дете и нищо повече. Отношенията им са на приливи и отливи и най-романтична беше свалката им в „Биг Брадър“, а след това като изтичаха до Бели Осъм по джапанки и в този вид сключиха брак.

След сватбата обаче, сякаш някой направи магия на влюбените. Започнаха скандали и сръдни и Венета роди сама, а Тишо беше изритан от къщи заради палави изневери. Венета го беше изритала окончателно и през 2011 подаде молба за развод, но после си го прибра. Съседи разказват, че била толкова ревнива, че веднъж го намерили да спи на пейката пред блока. Той бил на мач, запил се с приятели и закъснял, а тя отказала да го пусне вкъщи. Тишо дълго звънил на вратата, после седнал на пейката да си почине, където и заспал. В други случаи пък го виждали как си тръгва с целия си багаж.

Сериозните проблеми за водещата започнаха в началото на миналата година, когато тя остана без работа. Тя се примири с кръшканията на съпруга си, но не и с развода си с професията. След 10 години на екран, „Горещо“ падна от програмната схема на Нова тв, договорът не беше подновен и Райкова си остана вкъщи. Точно тогава, когато бе най-изнервена, вероятно си го е изкарала на мъжа си и не го допуснала в леглото. А на него му писнало да я моли и свикнал да се оправя сам. Едва сега Венета установила, че живее цели 12 месеца без мъжка ласка. И то в момент, в който предаването й отново е на път да падне от ефира на ТВ7  заради липса на пари.

Не срещам никаква подкрепа от него, оплакала се на приятелки блондинката, която се хвалеше, че може дълго време без се*с, но явно цяла година суша й е дошла в повече.

https://youtu.be/vuJfCIwoTk0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *