Уникална снимка: Цецка Цачева в ролята на партизанин!

Цецка Цачева се маскира като партизанин

Уникална партизанска снимка на парламентарния бос Цецка Цачева възпламени потребителите на Facebook и вдъхнови неизвестен поет да напише ода в нейна чест. Кадърът е заснет по време на посещение във Виетнам, което беше осъществено през априлската ваканция.

На изображението повече от ясно се вижда как Цачева с достойнство и завидна гордост стиска автомат – играчка, застанала до пластмасов деец на партизанското движение във Виетнам. За по – голяма достоверност, юристката от Плевен е сложила на главата си и интересна шапка, характерна за съпротивата в азиатската държава.

Мненията на интернет потребителите варираха от бурни аплодисменти до откровени обиди и подигравки. Повечето бяха някъде по средата, но всички до един изказват категорично мнение, че Цецка Цачева е досущ като истинска партизанка.

Противници на ГЕРБ, подкрепящи идеалите на предишното управление заявиха, че Цачева и нейните съратници ще имат огромен шанс да се изявят, след като догодина изгубят изборите и хванат гората. Други пък се питаха как ли ще се поделят длъжностите в бъдещата комитска чета, защото държавна хазна вече няма да има и не е ясно как ще финансират подривната си дейност.

Естествено, появиха се и напълно неутрални потребители които припомниха, че отрядът на ГЕРБ няма да има гори в които да се крие, защото бившият земеделски министър Мехмед Дикме ги изпоизсече с благословията на царя преди няколко години.

Лаврите обаче обира неизвестен текстописец, който явно получи конска доза вдъхновение от въпросната снимка. Без секунда забавяне, бардът съчини поема, вдъхновена от подвизите на българските величия. Публикуваме в оригинал:

Леля Цецка партизанка
позастанала на сянка,
пушка метнала през рамо,
вижте,вижте само!

Ех мераци,неотмрели,
здраво корените вплели,
туй е то, Бг патента,важи
и за шеф на Перламента!

Припомняме, че във въпросното посещение на братската Виетнамска държава участва и депутатът от „Атака” Венцислав Лаков, който яде кучета до втръсване по време на визитата. Той изяви мераците си да похапне месо от малки паленца още преди отпътуването за Азия, за каквото мечтаел от дълги години насам.

Волен Сидеров налита на бой в парламента:

http://www.youtube.com/watch?v=gLxjLeCjMfU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.