Българите сме и с най – много пороци

България слага в малкия си джоб дори Лас Вегас по отношение на хазарта

България за пореден път се нарежда на челна позиция в негативна класация. Този път българите съвсем заслужено заемаме шестото място в класацията на порока, която всяка година се прави от престижната агенция „Блумбърг“.   Българите оставяме зад гърба си множество страни по 4 показателни порока. Класацията си „Блумбърг“ е изготвила на базата от проучвания в 57 страни, като ние засенчваме  повечето от тях по ред показатели, без да си даваме много зор.

Пушенето е един от основните и най-масови пороци на нашенците

За изненада на мнозина според данните на агенцията страната ни се оказва меката на хазарта, а не както досега се смяташе  Лас Вегас. Българите се нареждат на почетната стълбица в негативен план и по алкохолизъм. Според данните на  „Блумбърг у нас всеки българин консумира средно по  поне 11 литра алкохол годишно.

Младежите ни пък са на 11 –  то място по употреба на леки наркотици в световен мащаб.   Не е по –  цветущо и положението с тютюнопушенето у нас, отчитат  от престижната агенция. Българите се нареждаме на незавидното 4 – то място в света по консумация на цигари, като на всеки нашенец се падат по около 2500 цигари на година.

Българите са едни от най – върлите пушачи!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.