ШОК! Роднини крадат труп от болница, полицията ги преследва

катафалкаИстински екшън с труп на жена  се разиграл в Хасковската болница миналата нощ. Близки си взели тялото на починалата от инфаркт в кардохирургията жена и я подкарали към село да я погребат.

В „операцията“ участвали два санитарки, които помагали вече починалата 59-годишна Наталия да бъде натоварена  в семейния автомобил. Малко по-късно лекарите установили с ужас, че трупът го няма и алармирали полицията. При смърт в болницата задължително се прави аутопсия, за да се установи причината на фаталния край. Близките или трябва да подпишат документ за отказ, или поне да си получат смъртния акт и тогава да им бъде предадено тялото.

полиция3Полицаите настигнали колата с опечаленените и успели да ги убедят да се върнат. В това време лекарите в кардиохирургията се афектирали и отказали да дадат медицинските документи на роднините, без да се мине през съдебна медицина. Настъпил истински панаир, но полицията успяла да укроти и двете страни. Наталия лежала в хасковския онкодиспансер, когато й прилошало и бил извикан консултант от МБАЛ. Той установил, че е получила инфаркт и се наложило да я преместят в МБАЛ. Там обаче не могли да я спасят и тя починала. На изнервената рода й писнало да обикаля от болница в болница и без много да му мисли,  взела трупа да организира бдение и погребение. Санитарките, което станали съучастнички в кражбата на трупа, ще бъдат наказани. Миналата седмица от Пирогов бяха уволнени санитарки, които купуваха за себе си и за болни цигари без бандерол от нелегален търговец.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Wzu5gMubGPI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *