Ужас! Танцьорка се обеси от срам, след като изневери на мъжа си!

Танцьорката Ива не могла да понесе срама от изневярата с възрастен мъж

Танцьорка
Танцьорка се обеси от срам след изневяра

Жестока драма потресе жителите на село Баница до Враца. 21 годишната танцьорка Ива Илиева се върна от странство в чужбина и пет дни след това се обеси на дърво край поселището, срамувайки се от своя изневяра с възрастен мъж.

В деня преди трагедията, младата жена бяга от дома си и мъжът ѝ започва да я търси с всички сили. Подава сигнал и в полицията, а в издирването се включват доброволци – техни съселяни. Когато я намират, всички са потресени от жестоката картина, която се разкрива пред очите им.

Танцьорка
Една от последните снимки на Ива

Въпреки младата си възраст, Ива вече има две деца – Йоханес на 1 година и три месеца от нястоящия си приятел Мирослав, с когото живеят на семейна начала и друго 6 годишно дете от първия си брак, което живее с баща си в друго село.

Почерненият Мирослав Цветков разказва пред полицаите, че с Ива се запознали преди четири години. Започнали да гледат животни, успели да съберат малко пари за собствена къща. Роднините помогнали малко и така си купуват собствен дом в с. Баница. Искали да ремонтират жилището си, да го обзаведат и да вземат при себе си голямото момче на Ива, но парите все не стигали.

В един момент Ива решава, че ще замине в чужбина, за да работи като танцьорка на пилон. Смятала, че има дарба за такова нещо и с помощта на роднини на Мирослав, заминава за Швейцария. Тръгва по заведенията и действително за няколко месеца успява да заработи достатъчно за ремонта.

На 19 юни се прибира в България, но е видимо променена. Изглеждала притеснена от нещо, от София до Баница дума не обелила, въпреки че мъжът ѝ се радвал, че са изкарали пари да изпълнят мечтата си.

Преди да си тръгне насам, Ива споделя по Скайп с Мирослав, че му е изневерила с възрастен мъж и се чувства омерзена. Той обаче разбира последствията от това едва, след като я открива обесена край селото.

Този случай е просто поредната кървава илюстрация, която трябва да закачим на вратовете на родните политици. Които оставиха целият народ бъргарски да тъне в мизерия, задушаван от данъци и непосилни сметки.

Хванати в изневяра:

http://www.youtube.com/watch?v=qC04XVDhROQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *