Бившият на Рут: Тя се н*сра! Направи аборт за пари!

Рут Колева продаде детето си за пари

Рут Колева
Рут Колева

Бившият приятел на Рут Колена – Калоян проплака от отношението ѝ в телевизионен ефир. Той постави драматична оценка на нейното поведение и заяви, че се е „насрала” от наглост в името на парите.

„Дори в деня на аборта го направи. Аз бях човекът, който я прибра от болницата, а на вечерта отиде при Любо. Срещнах ги заедно – ръка за ръка. Не ми е мъчно, по – скоро съм обиден. Защото лъже като дърта циганка, че има работа, а всъщност отиде при него. Такъв човек се оказа – готова на всичко за пари”, оплака се Калоян.

Бившият на Рут разкри, че до влизането ѝ в „Къртицата” между тях не е имало никакви проблеми. Дълго време обмисляли дали да участва, но накрая гласували с да, защото хонорарът щял да ѝ помогне за развитието на певческата кариера.

Рут Колева и Любо
Рут Колева и Любо

„И какво стана? Аз стоя да я чакам като някакъв малоумник, а тя пред цяла България … Обади ми се в един момент и ми каза, че е забременяла. Станало по време на една от отпуските в „Къртицата”. Нямаше как, реши да пожертва детето в името на парите, защото щяха да я изгонят и нямаше да вземе никакъв хонорар. А става въпрос за някакви 8 000 лева. Ако беше излязла, сигурно щяхме да оставим детето. Защото в този живот има много по – важни неща от някакви си флиртове”, сподели Калоян.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.