Новогодишни пиянски изцепки – с видео

kotkaКъде ще се събудиш на сутринта след новогодишното парти? Това не вълнува никого във вихъра на празника, но на сутринта това може да се окаже проблем, ако приятелите ти  също  са били толкова пияни, че всеки се е спасил самостоятелно.  Ето някои от най- кофти местата, където може да се озове човек, след зверско напиване в празничната нощ:

1. Тоалетната. Последната утеха на пияния купонджия. Отиваш там с надеждата, че ще се избавиш от алкохолните мъки и ще излезеш като нов човек – пречистен и готов за още. Но понякога просто си оставаш там. Хоризонтално, вертикално, с глава в тоалетната чиния или в собственото си повръщано.

2. На пейката. Поне си се опитал да стигнеш донякъде или на проятелите ти им е писнало да те влачат. Пейката не е лош вариант  – поне си на чист въздух.     3. На улицата. По- кофти е от пейката, а и по- опасно. 4. На парапета и на стълби. 5. Ако заспиш преди останалите ти пияни приятели, рискуваш да станеш тяхна жертва.  6. На масата.   Нова Година по света. ВИЖ и ВИДЕОТО най-отдолу:

san4o

macka

piqn

san4o

zaspal1

zaspal2

macka1

zaspal

povra6tano

zaspala

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.