Жената на Вальо Топлото му слага рога с по- млад мъж

stasiСтанислава Димитрова, жената на скандалния шеф на „Топлофикация” Вальо Топлото, го заряза заради по- млад любовник. 25- годишната студентка в УНСС очаквала с нетърпение да тикнат законния й съпруг зад решетките, за да заживее под един покрив с новия си любим.

По- младата с 30 години Станислава изневерява на Валентин Димитров със свой колега от университета. Прелюбодейците били добри приятели в

Вальо Топлото защитава жена си в съда
Вальо Топлото защитава жена си в съда

началото, но от известно време станали интимни. Вальо Топлото дори познавал конкурента си – момчето често ходело в дома му.

Студентката била толкова погълната от новата си връзка, че зарязала всичките си задължения на майка. Станислава и Валентин Димитров имат 4- годишна дъщеря на име Даная. Момиченцето обаче от няколко месеца живее с баба си, майката на Станислава.

Вальо Топлото знаел за извънбрачната забежка на благоверната си, твърдят

Вальо Топлото и майка му Цеца, която също е обвиняема
Вальо Топлото и майка му Цеца, която също е обвиняема

запознати. Бившият шеф на „Топлофикация” обаче не се сърдел на младата си съпруга. Както е известно, докато беше директор на столичното отоплително дружество, Димитров често устройвал купони с манекенки и компаньонки за сметка на данъкоплатците. Въпреки че у дома го чакала млада жена, Вальо Топлото се забавлявал с други представителки на нежния пол.

Станислава беше арестувана през лятото за рекет. Стаси Топлото, както я наричат оттогава, прекара две седмици в следствения арест за изнудване. После самата жертва на рекета, Анна Чирица, се застъпи за Станислава и обясни, че станало грешка. Откакто поседяла зад решетките обаче, жената на Вальо Топлото се променила, коментират нейни колеги. След като излязла започнала да го кара през просото и да се наслаждава пълноценно на удоволствията на живота.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.