Волен Сидеров за Халваджиян: Реве като вдовица за х**!

20 000 искат оставката на Сидеров чрез петиция

Волен Сидеров
Волен Сидеров – Без коментар

Изстъпленията на сложения под ятагана Волен Сидеров задминаха дори и най – смелите представи. Вместо да си вземе поука, разбеснелият се и неконтролируем политик в кавички продължи с хулите, обиждайки с груби думи всеки свой противник.

След като преди няколко дни обиди смъртоносно популярната водеща Мария Игнатова наричайки я „долнопробна проститутка” и мъжа ѝ Рачков, сега Волен Сидеров се нахвърли директно върху техния бос Магърдич Халваджиян и заяви, че ревял като „вдовица за вибратор”.

„Ненормалници… Халваджиян, Бозаджиян! Поредният лапач, който стоеше на хранилка при Борисов и не се интересува от нищо друго освен пари. Целият рев е, защото им взеха кокала от устата, плачат като вдовица за вибратор. Чакат Бойко, че да им подаде в устичките парички и да му пляскат”, изригна Сидеров, въпреки че срещу самият него валят горещи обвинения, че се е продал на ДПС за жълти стотинки.

Магърдич Халваджиян
Магърдич Халваджиян

В същото време стана ясно, че петицията искаща оставката на Волен Сидеров набира все по – голяма скорост. До момента повече от 20 000 души са се подписали и смятат, че политикът е напълно неадекватен в поведението си и страда от липса на задръжки.

„Волен Сидеров се възползва от депутатския си имунитет и грубо погазва правата на гражданите. Позволява си да обижда, удря и блъска хората, потиска свободата за изразяване на собствено мнение, погази дори и Наказателния кодекс. Това трябва да спре!”, се казва в подписката.

Десетки хиляди граждани желаят имунитета на Сидеров да бъде свален и той да бъде съден заради злоупотреба със служебно положение и саморазправа.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Y0F-74KkJsw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Не му обръщайте внимание на побърканото копеле,просто тихичко си го съдете.1,2,5,10 дела и Волен ще се ококори още толкова .Ще фалира,изхвърлен от парламента кротко ще изкара старините си в Корило.На печелившите честито !?!?!?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *