Райна: Константин не е мъжът с голямо М!

Константин и Райна

Фолкпевицата Райна побърза да изключи вероятността за нова любовна афера с колегата и бивш годеник Константин. Тя уверено заяви, че той за нея може да е всичко друго, но не и мъжът с голямо М. Повод за това бяха публикации в жълтата преса, според които двамата отново са се захапали за вратовете.

„На всички трябва да им е ясно, че моето петле отдавна не ми кукурига в градинката и сме прекратили всякакви любовни контакти. Истина е, че се събираме сега, но то е само заради сцената, защото ни предстоят много съвместни участия. Първото е на трети май и оттам като подпукаме, не знам кога точно ще свършиме. Да не им се появяват в тиквите на разни писачи други идеи, щото не знаем вече какво ще стане” – подчертава Райна, която певецът дълго време наричаше с трепет „моето пиле”.

Райна и Константин

Умопомрачителната изпълнителка уточни, че откакто са се разделили това няма да е първата им съвместна изява. За тези три – четири години доста пъти са пеели заедно на сцената и тя нямала нищо против. Все пак те били на работа, която трябва да се свърши.

„Нямаме никакви трудности, да правим съвместни концерти, нямаме и грам лоши чувства заради напрежението в миналото” – споделя още певицата.

Припомняме, че дуетът Райна и Константин изпълни няколко изключително успешни лирични произведения, сред които „Ние знаем как”, „Ти си ми всичко”, „Любов по скалата на Рихтер” и други здрави парчета.

Преди около две години Коцето се ожени за младата юристка Надя, която вече успя да го зарадва с дъщеричка, наречена София. След раздялата им, Райна продължи да се вее шармантно сама, защото още не е намерила човекът, който да я заслужава.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=0HWHvkqZjGQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *