Професор Вучков получил мигрена заради очила – менте

Юлиан Вучков вече е доволен с новите стъкла

Добре познатият професор Юлиян Вучков получил силна мигрена, която го извадила от равновесие през последната седмица. Причина за главоболието и общата отпадналост били китайски очила – менте, които уж ерудираният учен купил от Женския пазар, за да му излезе по – евтино.

За каръщината на популярния водещ докладваха хора от неговия екип, които първоначално се уплашили страшно много, защото ако професорът си замине, най – вероятно те самите ще останат без работа. Когато Вучков започнал да се оплаква от силно и непрекъснато главоболие всички си помислили, че най – вероятната причина за това са адските жеги, които налегнаха държавата напоследък. Посъветвали го на секундата да се обади в болницата, за да си направи изследвания.

Пазар

Лекарите обаче учудващо не открили нищо по – особено и отдали неразположението на непрекъснатата преумора, която пък била следствие от напрегнатия му начин на живот. Тъй като болката не престанала, някой дал акъл на професора да отиде на очен кабинет, защото било твърде вероятно причината да се крие в зрителните му органи.

Очният специалист от пръв поглед разпознал фалшивите очила и след като се накарал доста грубо на Юлиян Вучков, му наредил да ги изхвърли на секундата. След това му, заръчал да си купи маркови лещи, с които нямало да има никакъв проблем.

Виж Юлиян Вучков:

http://www.youtube.com/watch?v=RjuUBuXnBCE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *