Плащаме за проститутки с 30 % отгоре

Проститутките вдигнаха цените

Проститутките в България вдигнаха тарифите с по 30 % , отбелязват огорчени потребители. Според браншовици, причина за инфлацията е намаленото търсене, обосновано от тежката икономическа криза.

Оскъпяването се усещало най – много при по – елитните представителки на професията, които в повечето случаи поддържали собствени терени, плащали за закрила на сутеньори и полагали редовни грижи за здравето си. Тъй като животът непрекъснато поскъпвал, те също били принудени да издуят цената, за да оцелеят.

Труженичка от София споделя, че допреди няколко месеца е печелела по шестдесет лева на час за стандартна услуга, като в тази сума били калкулирани заплатата на мениджъра, наемите и амортизацията. В последно време обаче всички по веригата започнали да искат повече средства и се стигнало до момент, в който за самата нея не оставало почти нищо. Това я принудило да повиши цената на осемдесет лева за час, въпреки че и така печалбата била малка.

„Това стана заради намаляването на клиентите. Преди имахме ежедневно по 5-6 редовни посетители на ден, а сега започнахме да се надяваме, че ще дойде поне един. Хубавото е, че тези които имат възможност да плащат не се притесняват да бутнат по 10-20 лева отгоре” – откровеничи симпатична девойка, която не пожелава да застане пред камерата.

Сутеньор от „Люлин” пък споделя, че до голяма степен за намаляване на работата е виновен и интернет, защото вече имало толкова много сайтове за компаньонки, че клиентите лесно изневерявали на дългогодишните си партньорки. Въпреки това момичетата се стараели да запазят постоянните си клиенти, като завишавали качеството на услугата и не си позволявали да се отнасят небрежно. Започнали активно да предлагат и услуги без презерватив, въпреки че в такива ситуации съществува реалната угроза от прихващане на опасна болест.

Проститутките вдигнаха цените

Жестоката конкуренция за клиенти накарала жриците и началниците им да предлагат все по – нестандартни услуги, защото като професионалисти забелязали, че българските мъже стават все по – извратени в мераците си. Така например в момента най – популярна била играта на строга господарка, в която мъжкият индивид е поставян в подчинено положение и често е предашен с корав каиш от партньорката, докато лази по пода и моли за милост. Тази допълнителна услуга увеличавала цената на сеанса с около петдесет лева, но мераклиите давали мило и драго, за да си доставят това мимолетно удоволствие.

„Ако преди няколко години някой беше казал, че българите ще се оставят да ги бият жените, щях да му се изплюя в лицето. Явно обаче западната култура все повече ни завладява и леко – полеко придобиваме американски нрави. На момичетата не им е много приятно да бият клиентите, но в крайна сметка те са на работа, а клиента винаги е прав” – философски заключава сводникът който твърди, че за него работят повече от петдесет жени. На финал той предрича още по – голямо поскъпване на услугата като заявява, че ако не искат да плащат, кръшкачите ще останат на сухо.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=EfAF7qbD-bs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *