Скандално! Даскалица прави стриптийз пред ученици!

Секс с учителка

Грозна история за секс между даскалица и група ученици лъсна на бял свят преди дни, след като известна столична сводница разкри подробности от трудовия си опит пред медиите. Учителката обслужила цял клас от пъпчиви юноши докато била нощна смяна, защото се оказало, че клинетът който я повикал на адрес е неин възпитаник.

Във фаталната вечер, младата и привлекателна учителка по биология, която заработвала допълнително като проститутка на повикване, получила анонимно обаждане, с което я поканили за сеанс на адрес в столицата. Когато пристигнала на място, вратата била отворена от неин непълнолетен ученик.

Секс с учителка

Младежът се шокирал в първия момент и учудено попитал госпожата какво прави пред дома му. Когато разбрала, че целият клас се е събрал на купон в съученика си, даскалицата решила да не изпуска сочната поръчка и без време се намърдала при школниците. Те обаче също се осъзнали и повечето от тях се възползвали от услугите на госпожата.

Подрастващите получили пълна програма, която започнала със страстен стриптийз, който събрал погледите в точка, а присъстващите момичета също много се кефили. После разкрепостената учителка обслужила клиентите до един, а според подробностите на Мадам, някои от момичетата също намазали в общата суматоха. В края на вечерта, момчетата дори дали десет лева бакшиш на биоложката, защото в късните часове нямало градски транспорт и трябвало да плаща за такси.

На другия ден в училище станало най – интересно, защото лекомислените младежи се опитали да се държат свойски с новата си приятелка. Тя обаче веднага ги поставила на място, като извадила дневника и един по един ги изправила пред черната дъска по същия начин, както предната вечер на свой ред стояла на колене пред тях. След като им нарисувала двойките тя заявила, че не трябва да смесват работата с удоволствието.

Според Мадам, главната героиня в тази история се казва Ваня Петрова, която все още преподава в гимназия в жилищен комплекс „Младост”. Поради привлекателния си външен вид и интелигентността си, дипломираната биоложка заработвала доста добре в онези дни.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Jj8h-FbPH9w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. това трябва да е първоаприлска шега. Журналиста дето е сътворил статията обаче има доста развинтена фантазия. Предлагам му да напише сценарий на някой филм за възрастни :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.