Пиянски изцепки разделиха семейството на Димитър Рачков

Рачков е щастлив с Мария Игнатова

Господарят на ефира” Димитър Рачков се отрече от семейството си. Драмата се разиграла преди коледните празници. Причина за драмата бил брата пияндурник на Димитър Рачков, свидетелстват колеги на Рачков.  “Господарят на ефира” от лятото не си е ходил до Бургас. Скъсал е всякаква връзка със семейство си. На познати и приятели от морския град Рачков не вдигал телефона. Било го срам от брата си алкохолик.  Димитър за пореден път отказал да си отиде до Бургас по коледните и новогодишни празници  заради брат си. Не желаел да вижда пияния си брат. Петър Рачков бил проспериращ бизнесмен, продавал автомобилни гуми втора употреба. След като фалирал, започнал търговия с хранителни стоки. В тая област също не успял. Престанал да погасява и тегления кредит от 50 000 евро. Пияндето изложи фамилията на Рачков с пианските си изцепки. През лятото Петър Рачков за пореден път бе заловен да шофира в пияно състояние и фалшиво свидетелство за правоуправление. Сега срещу него се води дело.  След  инцидента Димитър  предложил на брат си да се лекува в специална клиника. Петър заявил, че не е необходимо да се лекува.

Петър Рачков излага Димитър Рачков

Давал обещания, клетви, че ще спре алкохола без да лежи в психиатрията.  Обещанията обаче останали само празни думи. Алкохоликът не положил никакви усилия не само да спре, но и да намали алкохола. Рачков споделил, с колеги,  че много обича майка си и баща си . Много съжалявал, че не няма да празнува с тях. Заявил, че се е борил със зъби и нокти да успее в живота. Имал добра работа и щастлива връзка. Не можел да допусне всичко това да се срине заради алкохолните издънки на брат си, разсъждавал любимия на Мария Игнатова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Даааааа, Поредните небивалици които красят българския медиен менте пазар. Тази помия се изля от небезизвестния в. Уикенд и за пореден път представя истината, цялата истина и само истината но извъртяна точно на 180 градуса. 1) За въпросния случай с „фалшивата“ шофьорска книжка алкохола в кръвта на медийния престъпник е равен на нула, но вероятно това се дължи на новите скъпи комафлажни питиета които Рачков печели на комар. Продължавам да се чудя как „Уикенд“ още не е осветлил българската общественост за наличието на горепосочените алкохоли които са неуловими. От друга страна „Фалшивата“ книжка се оказва съвсем редовна, върната от КАТ (разбира се в окаяно състояние – НО РЕДОВНА).
    Горното е потвъдено от Бургаския съд.
    2) Тези за които пишете че не искат да се погледнат си изкараха една прекрасна Коледа заедно но единственото за което познахте (позовавайки се на изключителните си спиритични способности) е че събитието беше извън Бургас.
    В заключение мога само да кажа : Димитър Рачков към днешна дата никога не се е отричал от близките си. Детето му не пропуска възможност да гостува на баба си и дядо си от Бургас, а през тези периоди се радва на изключително внимание от страна на „престъпния си“ чичо.
    Уважаемми недорасли драскачи на измислени събития! Ако всичко това е семеен разкол, то значи 101% от българите са прекратили котакти с близките си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *