Алисия забременява от Ники Михайлов

Алисия и Ники май ще стават семейство

Изпълнителката на „На ти ми говори“ ще роди наследник на Ники Михайлов, отсече гадателката на Берлускони Теодора Стефанова. Личната гадателка на Берлускони предсказа, че Алисия ще зачене от Михайлов още през януари месец 2012г. Теодора Стефанова предупреждава Алисия още, че ще има много трудности с Ники Михайлов, породени от делата, която тя усилено води срещу Валери Божинов. Теодора Стефанова обаче счита, че влюбените гълъбчета ще се справят с множеството проблеми, които ги чакат и ще заживеят заедно зад граница.

Алисия май смята да върже и Михайлов като Божинов...

По  – изненадващото в предсказанието на гадателката обаче е,  че според нея Алисия ще приключи с кариерата си на фолк звезда и ще се посвети на семейството си с Михайлов. Стефанова предрече още, че Ники Михайлов ще смени и отбора, за който играе в чужбина с по – класов. Всъщност изпълнителката на „Двойно повече“ преди време сама сподели, че иска да роди още едно бебе и да създаде мечтаното семейство.

Злите езици обаче бързат да изкажат мнение относно предсказанието на Теодора Стефанова и спекулират, че ако Алисия роди дете на Ники,  то това ще е само, за да натрие носа на Валери Божинов и бременната му изгора Николета Лозанова. Дали в крайна сметка ще се окаже, че куатрото са били просто зле разпределени,  или известната ясновидка нещо е объркала сметките, предстои тепърва да разберем.

Алисия и Ники Михайлов за любовта си! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.