Юксел Кадриев изнудва бившата си за 200 лв.

Говорителят иска 200 лв. издръжка за дъщеря си

Лютата битка между Юксел Кадриев оперната певица Бонка продължава с пълна сила. Бившата съпруга на Юксел Кадриев показа на обществото снимката на бившия си Юксел с любовника му. Водещия не стана по- нисък от тревата от срам. Напротив отвърнал на удара,  завел е дело срещу бившата си половинка за увеличение  издръжката на детето.  Желанието на говорителя на Би Ти Ви е бившата му Бонка да цака не по 60 лв., а по 200 лв. за издръжка на Габи. От своя страна оперната певица, веднага започнала да се жалва. Взимала по 500 лв. заплата и не можела да отделя толкова пари за издръжка. Гневна на Юки предявила иск. Бившия й бисексуален съпруг да й върне половината от стойността на семейния им автомобил, който при развода останал при говорителя. Оперната певица оплаквала наляво и надясно от омразния бивш, разказват колежки на певицата. Не й давал да вижда детето, постоянно си сменял квартирите, детето било местено от училище в училище. Съдът не бил му присъдил родителските права. Те двамата били се разбрали той да гледа детето, а тя да ходи по света да пее. Бонка била бясна на Юки.  Искала поне един от двата празника на прекара с детето си. По Коледа не можала да види дъщеричката си.

Бившото семейството

Певицата искала на посрещне новата година с дъщеря си. Звънила неистово на Юксел, но той не си вдигал телефона. Писала му съобщение,  но Юксел я отрязал, отговорил също със есемес, че вече няма да говори с нея. Щял да контактува с  нея само писмено. Звъняла на дъщеричката си но тя също не си вдигала мобилния. С пяна на устата  говорила, че са забранили на Габи да и вдига телефона. Предполагала, че детето през зимната ваканция е в Оряхово при родителите на Юксел.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. След като си позволявате да публикувате статии, поне се научете да пишете правилно и текстовете ви да минават през професионално редактиране! Пише се в едно глаголно време! И като не знаете как се пишат някои думи или ги проверете в правописен речник, или изобщо не ги използвайте!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.