Пияна шофьорка преби мъж с бухалка

Пияна жена наби мъж в Пловдив

Пияна до козирката шофьорка наби с бухалка мъж в центъра на Пловдив. Нафирканата мадама налетяла и на униформените, които дошли да я укротяват.

Драмата с пияната лейди се разиграла в понеделник вечерта, разказаха местни ченгета. Тогава 36 годишната Красимира Борисова решила да паркира колата си „Мерцедес Смарт” насред кръстовището между улиците „Горни Броди” и „Кичево”, като загасила  фаровете, но оставила двигателя включен.

Преминаващ по улицата автомобил бил възпрепятстван от поставената не на място машина и водачът направил учтива забележка, след като спрял до „Мерцедеса”. Помолил дамата да премести, защото възпрепятства трафика и създава предпоставки за катастрофа. Водачката обаче отказала да направи това и започнала да псува като каруцар.

Пияните жени са грозна гледка

След няколко гневни реплики, тя изскочила от автомобила си и с бухалка в ръка връхлетяла върху мъжа и спътника му, като започнала да налага където намери. Ошашавени от ненадейната атака, мъжете първоначално не успели да се защитят и отнесли по няколко удара. Тогава единият се усетил и звъннал на куките.

Когато униформените пристигнали, мадамата продължила да се държи нагло, като налетяла да бие и тях. Първоначално те се опитали да се оправят с добро и я посъветвали да се укроти. Това не дало резултат, а Красимира съвсем освирепяла и се опитала да тупне по главата и единия от полицаите.

Отказала да бъде тествана за алкохол, отхвърлила и предложението за кръвна проба. След като видели, че с кротко не може, ченгетата я закопчали и въдворили в следствения арест. През цялата нощ жената не спряла да буйства, а от устата и се изливали реки от псувни и клетви. Укротила се чак на сутринта, когато въздействието на алкохола преминало. Ще бъде съдена за хулиганство.

Пияна лекарка в училище:

http://www.youtube.com/watch?v=NPBCWrD-Rqk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *