Китайските сутиени причиняват тумори

Жените трябва да избират сутиен, който да е изцяло съобразен с нуждите на тялото им

Най  –  масово продаваните сутиени у нас заради символичната си цена от 2 до 5 лева, крият неподозирани опасности за здравето ни, алармират специалистите. Най –  малкият проблем, с който могат да се сдобият жените, които от безпаричие се принуждават да носят евтиното бельо е обрив или жестока алергия, тъй като материалите от които са изработени са ужасно некачествени. Експертите обаче са категорични, че дори организмът на притежателката на китайския сутиен да не предизвика автоматична реакция, то последиците от него върху кожата на жената са непоправими, ако тя го носи по – продължителен период от време.

Евтините китайски сутиени причиняват тумори

Другата и по – сериозна опасност при изкуствените материи е и неправдоподобната форма на чашките на китайските сутиени, които могат да доведат до образуването на тумори.

Стегнатите китайски сутиени са с банели ниско качество, които блокират лимфната циркулация, а освен това вредят на цялостното състояние на гърдите. Експертите са убедени, че тънкажните китайски сутиени ще излязат прескъпо на жените, които им  се доверяват и съветват дамите  да се бръкнат малко повече и много внимателно да избират своя сутиен така, че той  да пасва идеално на техните гърди.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.