Определят идеалния бюст с математическа формула (Снимки)

Британците се доверяват само на цифрите

Най - готините бомби на Англия за 2013
Най – готините бомби на Англия за 2013

Престижната титла „Пазва на годината” във Великобритания бе спечелена от едрогърдата звезда на английската теленизия Мишел Кийгън, информираха медиите на острова. 22 годишната красавица се добра до приза след задълбочени изчисления със специална математическа формула, определяща най – красивите женски гърди и в директен сблъсък с 1 000 нейни сънароднички.

Самата математическа формула за божествен бюст предизвика по – голям интерес дори от прелестите на 1 000 – та хубавици. Ето я и нея:

• Размер на цепката на бюста 5 см
• Разстояние от основата на брадата до началото на гърдите 15 см
• Задължително кръгла форма на женските прелести

Носителката на миналогодишната титла за бюст
Носителката на миналогодишната титла за красив бюст

На всички участнички са били показани серия от мерки и снимки, съгласно които идеален размер на бюста е 34 D. Почти тридесет процента от всички участвали смятат, че най – красивите гърди на света принадлежат на незабравимата Мерилин Монро.

Миналогодишната носителка на приза „Пазва на годината” е тв водещата Холи Уилоуби, по която британците отдавна мятат изпълнени със страст тежки погледи.

Повечето жени смятат, че да имат красиви гърди е огромен плюс за тях. Още повече, че проучванията на сексолозите много пъти са показвали, че голяма част от мъжете гледат първо балконите, а след това всичко останало.

„От векове женските гърди приковават вниманието на силния пол. На второ място по интерес са очите на красавицата, а след това усмивката. Следва формата на задните части и по – незначителни неща като прическата, ръцете, маникюрът и така нататък. Важно е да се отбележи, че мъжете се интересуват много и от чувството за хумор на половинката си” – разкриват експерти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *