Пацо се жали: Надя е като ченге, следи ме навсякъде

Пацо вече се оплаква от семейния живот

Пацо и Надя
Пацо и Надя

Кекавият плейбой от Гълъбово Пацо започна да се оплаква от семейния живот едва две седмици, след като благоволи да си избере жена сред петте настървени за неговото сърце кандидатки. С вид на преуморен от бурни вълнения хаймана той заяви, че новата му любимка Надя е завладяла напълно личното му пространство и не го оставя да диша.

„Непрекъснато ме следи. Опитвам да се абстрахирам от нея, да си почина, но не става. Чете ми СМС-сите в телефона, щарака във Фейсбук профила ми, рови из пощата. А когато отидем на дискотека става страшно – тази коя е, онази каква е, защо те гледа. Направо като детектив” – жалва се Пацо.

Пацо и Надя
Пацо и Надя

Любимецът на Венета Райкова не пропусна да се похвали, че има страшно много фенки, които явно търсят близост. Надя обаче пресича всяка връзка още в зародиш и не го оставя на спокойствие.

Припомняме, че Пацо избра момиче за своя спътница в живота, след като капризничи в продължение на почти два месеца. Заради неоспоримите си лидерски качества той взе решение доста трудно и накрая заяви, че избира Надя заради …. красивите ѝ очи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=t-Tct_GZm3I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Този загубеняк – герой на новото време… Ега ти и държавата щом такива плиткоумни и семпли, да не кажа прости екземпляри, са и героите…
    Той че е тъп и елементарен е ясно, но такива са и всички, които го гледат и му се радват.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.