Николета празнува ЧРД с мощен купон във Верона

Николета Лозанова

В същото време е изпаднала в предколедна треска

Днес Николета Лозанова чества своя рожден ден. Най – приятната изненада за нея беше подаръкът, който й спретнаха нейните фенове. За това се похвали самата тя в своята Фейсбук страница и отправи горещи благодарности към своите почитатели. В откровен текст плеймейтката заяви, че без тяхна помощ тя няма как да бъде толкова известна и обичана от всички.

Бебето Никол вече има най – красивата коледна елха

С огромен интерес се очаква подаръкът, който верният Валери Божинов ще поднесе на коктейла по случая тази вечер. Според близки до семейството, много вероятно е това да бъде скъпа огърлица от италианско злато и диаманти, с която да засвидетелства топлите чувства към своята половинка.

Красивата Николета Лозанова е изпаднала във фрапираща предколедна треска, издадоха нейни познати. От седмица насам, тя трескаво украсява дома си с разноцветни гирлянди, лампички и симпатични картинки, за да зарадва малката си дъщеричка Никол.

На всеки ъгъл пък били поставени и малки чорапчета за подаръци, които трябвало да напомнят непрекъснато на щастливия татко Валери Божинов, че има задължения към своите две момичета. Футболистът донякъде се поддал на емоцията и през последната вечер се покатерил чак на покрива, за да забоде там искряща коледна звезда.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=WTgZyoXH9Qc

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *