Дичо нахилен до уши – ще става татко

Дичо и КаринаДичо пърха на крилете на щастието в „Музикална академия“ и изобщо не му пука на кое място ще се класира. Певецът е вдъхновен  върховното чувство, че ще става баща. И е толкова горд, сякаш е забременял самият той. Постоянната му приятелка Карина, с която живее от няколко години, вече е в третия месец.

На певеца не му вървеше във връзките с дами от хайлайфа и от собствения му бранш, затова се задържа с младото момиче, което го дарява с чиста любов, а не с тънки сметки и непрекъснати изневери. Той не по-малко изневеряваше, особено на последната си любов Диляна.

Но на 40 години улегна и се сети, че ако сега не направи семейство, друг път няма да му се случи и безнадеждно ще закъснее. Откакто е с Карина, той е спрял с изневерите и пак живее като бохем, но се ограничава до веселите компании и пиенето. Дичо и ДилянаВсяко лято двойката отваря собствената си кръчма в Синеморец, където има яко бачкане, но стават и луди купони.

Заведението не носи голяма печалба, но им осигурява живот на брега на морето, далеч от сторичната суета. Те ходят боси, радват се на изгревите и залезите, а вечер Дичо или сервира, или пее, за да весели гостите си. Карина, която няма нищо общо с тези среди, познава приятелите на Дичо, говори им на ти, но не се големее. Като се върне в София, тя цяла зима работи   в книговезницата на баща си.

Щастлив съм бе, хора, хвали се навсякъде певецът. Той не знае син ли ще има или дъщеря, но е сигурен, че ще ги обича еднакво. И даже е готов да понамали алкохола в името на бъдещото бебе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JM_DF-IZGFE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Хайде, да ни е честито! Ще се роди осмото джудже в допълнение към седемте такива. Този смешник с шапката идиотка ще се размножи…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *