Зрители: Ако тази вечер не изгонят Ивайло, спираме да гледаме Брадъра!

Иво22Ако тази вечер продуцентите не изгонят любовника на Мира Радева, спираме да гледаме ВИП Брадър, заканиха се зрители. Те страшно се ядосват на темерута, наричан от Мира – Иви, който е груб и саможив и оближда всички, но най-много жената, с която живее. Непкесънатите му подвикваия  „Сгига мъ!“ , Млъкни мъ!“, „Махни се мъ“ дразнят всички и зрителите смятат, че това не е добър пример за отношенията между двама души. Ивайло два дни не проговори на никого от обида и яд, когато Станка Златева го победи на тепиха, а опитите на Мариян да му помогне, завършиха с отговор – какво те интересува какво ми е, ти да не си психиатър?

Освен всичко друго зрителите искат и да се разбие клана Радеви, защото четирима играчи в заговор, единни, от едно семейство, са сила, срещу която никой не може да се бори.

Останалите номинирани са Йоана, която автоматично се озова на това място, тъй като отборът й очаквано загуби силовата игра мъже срещу жени. Йоана врагЙоана е малко безлична и скучна, но пък не дразни никого и не се е набила в очите на гласуващите.

Другият номиниран е Павел Чернев, който е спорна личност. Той избухна и наговори на Мира Радева всичко, което му беше на сърцето. Обвини я, че манипулира изборни резултати и е зловещата дама в политиката. Обвини и дъщеря й, че не може да пее. След това му стана съвестно и започна да се извинява, а за Ани му стана даже и гузно. Той лесно се пали, но и лесно му минава. Въпреки избухливия му характер, жените го наричат душичка и ходят при него да ги утешава. Той пък е от колоритните участници и едва ли ще го изхвърлят така лесно.

Четвъртият номиниран е самата Мира, която никой няма да допусне да излезе. Не зрителите, а продуцентите. По две причини. Едната е, че с вечното си налагане, сканадли и мнение по всички въпроси, тя всъщност прави шоуто по-цветно. А другата е, че няма да позволят нейната безлична група от четирима души да остене без водач. Групата веднага ще се обезличи, макар че и сега е достатъчно безлична.   Така че без значение какво мислят зрителите, Мира няма да бъде изгонена и за излитане от предаването са нарочени Иво и Йоана. Нищо чудно да изгонят Йоана и да оставят Иво под да е под окото на Мира, въпреки заядливия му характер и скучното присъствие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/kHrPzpvC9sc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.