Деси Слава: Журито на „Евровизия“ беше подкупено

Деси Слава

Фолкпевицата Деси Слава обвини журито на „Евровизия” в тенденциозност при оценяване на песните във финалния кръг на конкурса. Според нея има вероятност членовете на оценителската комисия да са получили нерегламентиран стимул, за да предпочетат песента на ромския славей Софи Маринова пред нейната.

Деси Слава все още не е забравила напълно срама от погрома. Въпреки болката обаче певицата вече е в състояние да говори по темата, тъй като се  е успокоила достатъчно. Русото изкушение сподели пред журналисти, че обидата от пренебрежителните оценки вече е преодоляна, а най – голяма заслуга за това имат времето и тайнственият й приятел, с когото заминали на почивка в Република Доминикана след края на състезанието.

ДЕС е категорична, че няма лоши чувства към колежката си Софи Маринова и високо оценява положените от нея усилия и й пожелава успех в столицата на азерите  – Баку. Тя заявява изрично, че ако е сърдита на някой, то това са членовете на журито, които жестоко я порязали.

Бой Джордж

„Не съм се карала със Софи Маринова, това са неверни приказки. Изпитвам  добри чувства към нея, защото тя е уникална и мога да й пожелая само успехи в Азербайджан. Нямам и капка съмнение, че тя ще ни представи отлично и ако съм ядосана на някой, то този някой е журито. Не мога да си обясня защо ми дадоха само шест точки на финала. Това прекъсна всичките ми шансове за успех и определено имаше тенденциозност в оценката на моето изпълнение” – казва Деси Слава и допълва, че не изключва възможността решението на журито да е провокирано по един или друг начин от трето лице, което засега остава в тайна.

Деси Слава разкрива, че в началото на април месец заминава при световноизвестния поп идол Бой Джордж, с когото ще записват съвместно парче. То ще бъде финансирано  от англичанина, който описва себе си като „най – атрактивния бисексуален изпълнител”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JmcA9LIIXWw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. На циганите в генезиса им е заложено дълбоко да лъжат, да мързелуват и да си служат с измами и нечестиви помисли, дори когато насреща си имат чисти и непорочни амбиции на извираща чистота и доброта. Ето защо Бог ги е наказъл и белязъл с онази спицифична миризма в съчетание на гнилост, застояла и тежка смрад на разлагаша се мърша, за да се различават от всичко нормално, цивилизовано и човешко. Онези, които се отдават в приятелство на тяхното обкържение се подлагат в услуга на нечистиви сили.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *