Булка претрепа побойник с чук

Жена уби побойник с чук

Самоотвержена съпруга се хвърли в пиянско меле и претрепа побойник с чук, за да защити брачния си партньор. 35 годишната жена не се уплашила от разправията на мъжете и се хвърлила да ги разтървава, но в бъркотията не преценила силите си и стоварила тежкия инструмент върху главата на един от скандалджиите, който починал след петнадесет минути.

Разправията станала в четвъртък, когато семейството посрещало гости от сутринта във фамилната къща в с. Зая до Габрово. Нищо не предвещавало трагичния завършек на купона, защото всички пристигнали усмихнати и предвкусвайки удоволствието от богатата трапеза. В следобедните часове обаче алкохолът продължавал да се излива и почти всички сътрапезници изпаднали в делириум.

Жена уби побойник с чук

Леко – полеко се настървили от спирта и се скарали жестоко. Не минало много време и скандалът преминал в масов побой, като доскорошните приятели се хванали безмилостно за гушите. Според непотвърдена информация, домакинът бил нападнат от двама, които го притиснали на земята и започнали да го налагат където заварят.

Тогава уплашената домакиня докопала тежък чук от инструментите на мъжа си и с все сила го стоварила върху главата на 29 годишния гостенин Дончо, който първоначално само се сепнал, но не почувствал кой знае каква болка. Веднага след удара боят бил прекратен, защото на мястото пристигнали и униформени, които научили за тупурдията.

Няколко минути по – късно Дончо излязъл на двора и се оплакал на единия от полицаите, че не се чувства добре. Секунди след това се свлякъл на земята и останал на място. Аутопсията в съдебна медицина показала, че смъртта е причинена от удара с чук, който бил нанесен в тила на загиналия.

Домакинята е арестувана и обвинена в причиняване на смърт по непредпазливост, по случая е образувано досъдебно производство.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=0shT9sKQwFk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *