Шок! Мургавата миска Пенка прави се*с в дискотека!

Пенка дискотекаПрочулата се  от конкурса „Мис България“ 2013 по ТВ7  и „ВИП брадър“ Пенка, пак напомни за себе по доста скандален начин.

Тя пуска фотос във Фейсбук, на който се вижда как е разтворила крака срещу чисто гол младеж.

Пенка Карибското тяло беше заснета от полупияни фенове  да прави се*с в дискотека с още по-пиян момък, а Карибското тяло  толкова си харесала снимката, че сама си я сложи във Фейсбук.

„Купонът тук е на макс“ е нейният надпис на фотоса. Коментарите на останалите обаче  не са никак ласкави за разюзданото поведение на  кандидатката за слава, затова  тя започна час по час да минава с „парцала“ да и да  зачисти най-неприятните и обидните.

Пенка се прочу, като в „Мис България“ пренебрегваше всякакво приличие, ходеше по бельо, а често и без него, нямаше достатъчно дрехи, псуваше, ръсеше цинизми и скандализираше останалите.

При влизането си в „Биг брадър“ тя отново заложи на скандала. Тя веднага нападна Черната Златка, нарече я кифла и я обвини, че на парти се държала като боклук. Съюзяването й с другия аутсайдер – Джийсън Брад Люис обаче й изигра лоша шега и бързо й натресе омразата на съквартирантите.

„Намерих  си заместник на спонсора Пуфи, който е много по-млад и  доста по-надарен не само между краката, но и в главата. Той не ми е спонсор, той ми е гадже“ – цепна се ромката в ефир.

Тогава Пенка се появи наистина променена – изрусена, с рокля с гол гръб и опита да изглежда стилно. И пак обяви гордо, че е „циганка с бандерол, която се откроявала от останалите момичета и имала много фенове“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *