Лейди Гага се Снима Гола след Се*с ! Виж Тук:


лейди гагаФенове на Лейди Гага за кой ли път са изненадани и едновременно с това щастливи.

За пръв път те могат да видят идола си съвсем както майка я е родила при това след бурно се*суално преживяване. Заедно с гаджето си  Тейлър Кини тя се съблече  чисто гола за корицата на списание „Ви”. Скандалното селфи ще излезе във февруарския брой и е направено с огледало след полов акт. И то не къде да е, а върху платно за рисуване, покрито с прясна боя, част от която е останала по кожата им. 

„Откакто имаме връзка, Тейлър постоянно пробва четките си върху мен, рисува ме и ме боядисва.  Преди време, когато си правехме тайни срещи в Сан Диего обичахме да се търкаляхме по пода на бунгалото на плажа. Беше страхотно. Тогава той предложи да го направим и върху платното, но остана само като идея.

Лейди Гага с голо селфи
Лейди Гага с голо селфи

Сега обаче, като го помолих да ми помогне с някоя суперидея  за кампанията ми за събиране на помощи за деца, родени с умствени заболявания, той веднага се сети за тогавашното си предложение. Съгласих се, защото е достатъчно провокативно и ще изкуши много хора да си купят списанието. Всички приходи от продажбата му ще отидат във фондацията ми „Родени така” и ще подпомогнат деца, които не са като другите. Списанието ще се продава  по 50 за брой с абсолютно благотворителна цел, казва екстравагантната певица.

„Направихме снимката  в Чикаго. Правихме любов и говорехме за хаоса, насилието, агресията. Ние не искаме да живеем в свят, пълен с агресия и куршуми. Искаме хората да се обичат, да имат сърца, пълни със състрадание, а не с отрицание и насилие“ – казва в интервюто си Лейди Гага.

ОЩЕ ГОЛИ СНИМКИ НА ЛЕЙДИ ГАГА:

лейди гага 1

лейди гага

лейди гага 2

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pco91kroVgQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Сега в Лондон поп-звездата фактически завърши започнатия в Ню Йорк стриптийз, коментират таблоидите. През август Лейди Гага се снима по Евино облекло в клип в подкрепа на бабата на пърформанса – сръбската художничка Марина Абрамович за набиране на средства за построяване на неин собствен арт институт.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *