Шок и ужас! ЦРУ с таен доклад: Има масов мор в България!

БългарияШокиращи данни излязоха на бял свят. България е на кошмарното трето място в света по смъртност на населението.

Това не е някаква неясна статистика, а  данни, поставени  в справочника на Централното разузнавателно управление на САЩ, където има актуална и  прогнозна информация за всички държави.

Според изнесените данни  смъртността у нас е 14.44 на  всеки 1000 души. Преди нас в началото на черната таблица  са само  Лесото в Южна Африка  и Украйна!

Невероятно, но факт! Според ЦРУ ние сме повели по смъртност  страни като Афганистан, Чад,  Нигерия и такива, в които има  военни конфликти и умират хора, уцелени от куршуми.

В същото време имаме и друг рекорд. Заели сме  едно от последните места по раждаемост – 8.92 на 1.000 души население. Там пък сме се наредили на  210 място от общо 224 страни.

Средната продължителността на живота у нас е 74 години (71 за мъжете и 78 за жените), което е последно място в целия ЕС,  а средната възраст на населението ни е 42 години с тенденция за растеж на годините.

Кой стопи и изхвърли от България за 26 години 2,6 милиона българи?

КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Кой уби майките и бащите ни, кой е виновен за неродените ни деца?

Унищожителният мракобесен план на САЩ и ЦРУ за България „Рън Ът“ е в действие и въпреки че Луканов беше застрелян, продължава да се изпълнява като по учебник.

Старите хора умират от студ и глад с мизерните си пенсии. Майки захвърлят децата си, защото не могат да се грижат за тях. Абортите достигнаха космическа цифра, но лекарите я пазят в тайна.

Здравеопазването е на кота нула и е на път да падне под дъното заради безумните здравни реформи, които правителство след правителство провеждат. Политиците се лекуват в луксозни частни клиники в чужбина, а народът в болници, които приличат на катакомби с изморени лекари, които работят на три места и нямат време даже да поставят диагноза.

Храните ни бъкат от отрови и консерванти, а вече и от ГМО. Дори бебета хващат рак, а болните деца никой не ги лекува. От мъка и липса на перспектива народът масово врътва и скача от  тераси, покриви, мостове и откъдето намери. Други се бесят, трети скачат под влака.

Улиците са пълни с просяци и бездомници, пред контейнерите за боклук висят хора, които се хранят с огризките на другите.

Стихотворението „Братчетата на Гаврош“ на Смирненски бледнее пред действителността в съвременна България.

А политиците и олигарсите се чудят къде да прекарат празниците – на Канарите или на Карибите.

Докога ще търпиш, българино?

Всъщност останаха ли българи?

https://youtu.be/K7HogiuZRdY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

    • ТЕ ЗНАЯТ ТАЗИ СТАТИСТИКА, НО ТАКИВА ВЪПРОСИ НЕ ГИ ВЪЛНУВАТ! ТЕ НЯМАТ НИКАКВА ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ ! ТЕ СА ТАМ ЗА ДА СИ НАПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ , ДРУГО НИЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ! КОЛКОТО СМЕ ПО-МАЛКО И ПО-ПРОСТИ ,НА ТЯХ ИМ Е ПО-ЛЕСНО ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ НА ВЪРХА, А НАРОДЪТ НАИСТИНА ОПРОСТЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ, МАЧКАН И ИЗНУДВАН И НЕ ПРЕДПРИЕМА НИЩО ! НИЕ ЩЕ СМЕ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА !!!

  1. И като я пратят – какво? Докато ние не се вдигнем на бунт, ще умираме един след друг безславно

  2. Ей там ония брадатите еврейчета,който стискат ръката на Цветан Цветанов….не могат да преглътнат мъката,че ние носим гени,КОИТО ТЕ ЖАДУВАТ ДА ИМАТ !

  3. ВСИЧКО ТОВА Е ВЯРНО НО С ПЛАЧ И КОНСТАТАЦИЙ НЯМА ДА ПРОМЕНИМ НЕЩАТА.ТЕЗИ СОЦИАЛНО ЗНАЧИМИ ЗАБОЛЯВАНИЯ СА НИ ПРИЧИНЕНИ ОТ НЕОЛИБЕРАЛНИЯТ МАДЕЛ НА ДЕМОКРАЦИЯ.ТАКА ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПРЕМАХНЕМ ПРИЧИНИТЕЛЯ КАТО ГО СМЕНИМ С ДРУГ СОЦИАЛЕН МОДЕЛ НА ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ.ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ АНОНИНМНОСТ И ТРЯБВА ДА СТАНЕ РАВНОПРАВЕНСТОПАНСКИ СУБЕКТ ,КОЙТО ДА РАЗВИВА РЕАЛНО ПРОИЗВОДСТВО НАЙ ВЕЧЕ ДА ПРОИЗВЕЖДА ХРАНИ.ЦЯЛАТА СОЦИАЛНА ДЕЙНОСТ НА ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКЛЯЧАВА В ТОВА ПРОИЗВОДСТВО.ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ НОРМАЛНОСТТА И ДА СЕ ЗАПАЗИМ КАТО НАЦИЯ.4

  4. Селата са пусти няма млади хора да се грижат за земеделието.Всички бягят или в чужбина или по градовете.няма никакво произвоство в България как ще преуспее тоя народ по тоя начин.Всичките фабрики останали от времето на комунизма са срутиха.много е дълго това което искам да кажа със една дума замъглена е бъдещето на България.

  5. четете подобни медии и ще се чудите ззщо такова ви е дереджето…Смях! Стига с този САЩ,…истината е че Русия не ни оставя с пъклените си планове….там е раковничето! 2 млн българи избягаха на запад , за да издържат родителите си докарани до просешка тояга не от американци и тем подобни, а заради идиотската политика на СССР….

    • Безумецо,агент на ЦРУ, как пък заключи, че Русия ни е довела до това дередже?!
      Нали избранниците ни все с Щатите се прегръщат и им козируват, нали техните нареждания изпълняват? Затова сме на тоя хал…
      Ако беше прочел Библията, щеше да знаеш, че САЩ са Вторият звяр, който заедно с Ватикана ще погубят цялото човечество.
      Какво може да очакваме като сме лакеи на най-безкрупулната и лицемерна нация? –
      геноцид и пълно унищожение!

      • БЕЗУМИЕТО Е ВЪВ ВАШАТА ГЛАВА ГОСПОЖО.Гледайки данните изложени в горния анализ,а именно-едно от последните места по раждаемост,едно от първите места по смъртност,едно от първите места по онкологични заболявания и то при млади хора в детеродна възраст се дължи на оня геноцит наложен ни от ЦК на БКП след инцидента в Чернобил.Информационното заблуждение което Шиндеров налагаше докара ТАЗИ СЪДБА НА НАРОДА НИ.Радиацията която тогава ни УДАРИ ще дава отражение със здравословни проблеми на още няколко поколения БЪЛГАРИ.

    • Gluposti, stiga ste se obrastali srestu Russia, che nikoy ne go e enia za BG. Nai-malko amerikancite, koite daje ne znaiat kade se namira BG. Posledna dupka na kavala sme za tiah…

    • бахма1ти си глупак,прост и нещастен,заминавай си за америка нещастник !!! А може би жадуваш за рязани арабски ланги и работиш за това американците да ви внесат ебачи заедно с Боко ли ??? Нещастник,ти не си българин….

  6. моят коментар е следният: не се карайте кой стопи българия русия или сащ.според мен главният виновник са сащ, и не точно американците, а мръсните алчни евреи,управляваши сащ! русия също има пръст в това! но тя ни даде на вълците и ни изостави заради инстинкта за самосъхраниние! но лошото е,че и русия се управлява пак от мръсни евреи!така че когато през август избухне 3-тата световна знайте ,че на която и страна да застанете все ще е мръсна еврейска! и робството и в двата случая е зададено като проекция! не чакайте помощ от вън! трябва сами да си върнем националния дух, тъй като българинът струва повече от един евреин, а дори се говори,че моисей, основателят на еврейската общност е тракиец, т.е. българин и че българинът е повече от който и да човек и неговата сила е в това, че е готов да помогне на който и да е човек!

  7. народе…не се дърляйте за нищо… Давам ви един пример от личният си опит…: Живея и работя в Мюнхен от 2009г. и мисля, че вече имам меродавни впечатления относно истината за живота на изток и на запад… Всичко е една огромна измама от страна на запада.. Защо ли ???: Ами питам моя шев… Господин Винен, имам един въпрос:… аз, казвам имам едно определено образование и тук в Германия и там в Бг…имам едни ръце и еднакви възможности. Защо тук получавам 8 пъти повече при условие, че работя по-малко отколкото в Бг. Той отговори: Нямам представа защо… А аз контрирах… За казвам имам отговор на това.. Той се спря с интерес.. Казвам ..има две възмоьности: или в Бг ни крадат много или Еврото е фалшиво. Той се засмя и отговори : И ДВЕТЕ!!!!!!

  8. ….а защо съм в Мюнхен ако питате: Защото в Бг крадат трудеа ми!!!! Не, че тук не го правят!!!! Но По честен път в Бг не мога нищичко да постигна, а имам цели!!!!! Тук реализацията на плановете ми също е абсолютно невъзможна, но ако работяв Мюнхен, а харча парите си в Бг това вече е нещо съвсем друго !!!! Отговорих ли Ви?????
    Един апартамент тук струва 300 000 Евро, Един билет за S Bahn до центъра е 8.60 Евро Месечна карта за транспорт е 150 Евро. Квартира 20 кв.м.минимум 600 без консумативи, а и трябва предварително да платиш 3 наема гаранция за квартирата преди да получиш ключ……1800 Евро !!!!!!! Пенсионни осигуровки 380 ..здравни 310… От еднатяа страна ти дават от другата ти вземат всичко!!!!! От 2700 Евро спестявам едва 450….500..с цената на лишения.. Кола нямам, на море не съм ходил от 10г. И все пак е повече отколкото в Бг…Това е истината българи. Не слушайте западната лъжлива пропаганда!!!!
    Обичайте РОДИНАТА!!!!!!
    Поздрави от Мюнхен

  9. Защо европейските привърженици, българските продажни политици сринаха България из основи? Защото техните европейски господари им позволяват да грабят безнаказано.
    Целта на европейските милиардери е да превърнат България в своя колония, а населението в евтини слуги и ратаи.

  10. ПАЛАЧИТЕ СЕ РАЗРЕВАЛИ ЗА ЖЕРТВИТЕ КОЙ УБИ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ЗНАЕМ НАТО ЕС САЩ СОРОС ЦРУ 3 МИЛИАРДА ЗА Ф-16 ЧАДЪР НАД БОЙКО И ЦВЪКО БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ3

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *