Шок! Джуна искала да роди бебе от сина си!

Джуна синИзвестната лечителка  Джуна Давиташвили искала да роди дете, чийто биологичен баща да е нейният син Вахтанг.

Младежът загинал през 2001 г. в тежка катастрофа. Малко преди трагичната му гибел Джуна го накарала да замрази своя сперма, като се надявала в бъдеще тя да стане сурогатна майка на втори син и на своя внук, ако на Вахтанг се случи нещо. Явно е предусещала смъртта му, пише  Lifenews.ru.

„Запознахме се с легендарната Джуна преди около десет години. Тя пристигна със свитата си в кабинета ми и помоли да клонираме загиналия й син“, разказва шефът на частна московска клиника Сергей Яковенко. „Възможно най меко й обясних, че това е невъзможно, тъй като за клонирането са нужни живи клетки, а нейният  синът от години  бе мъртъв“, обяснява  медикът.

Въпреки това след известно време обаче му се обадила  приятелка на Джуна и заявила, че лечителката разполага със замразена сперма на сина си и тя ще бъде донесен в клиниката. Желанието на безутешната жена било да износи бебето на Вахтанг и да го възкреси по този начин.

Според  Яковенко, Джуна искала на всяка цена да стане сурогатна майка и лекарите  положили огромни усилия, за да я убедят да се откаже  от тази  идея. Здравето тогава  вече било започнало да се влошава силно и една евентуална бременност можела да доведе до доста сериозни и дори непоправими последици.

В крайна сметка лечителката дала съгласието си  сурогатна майка на бъдещия й внук да стане приятелката на сина й.

Яковенко разказва още един любопитен факт. Голяма част от сперматозоидите на Вахтанг  били загинали, вероятно от нарушения, което са допуснати по време на замразяването.

Въпреки това лечителката казала, че ще се опитала да въздейства върху сперматозоидите на сина си с биоенергия  и  това дало ефект – загиналите клетки започнали да  дават признаци на живот. Биологичният материал на Вахтанг все още  се пази  в частната московска клиника, а  Джуна почина в болница в Москва преди няколко дни от инсулт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *