Шок! Гого говорел на Ева от отвъдното и я командвал

ЕваЕва Найденова, вдовицата на починалия певец Гого призна, че до последно мъжът й я командвал какво да прави и как да оправя бюджета и делата вкъщи. 

Брат ми направи специална азбука за общуване с него, това беше един картон с големи букви на него и съпругът ми с очи показваше коя буква  да четем, докато го разберем, каза Ева. Тя обусни и че и в момента Гого е при нея и продължава да й дава различни съвети от отвъдното или просто да й казва, че я обича. „Свързката“ също ставала чрез картона с буквите и очите на певицата сами се насочвали към тях, когато той й се явявал. Последно й казал да внимава с паричките, че нямало да й стигнат.

Трагедията ми продължи цели четири години, като особено тежки бяха последните три от тях, споделя Ева. Накрая остана напълно неподвижен, на легло, но аз вярвах, че той ще се оправи. Бях почти денонощно с него, не исках никой да ми помага, накрая той се превърна в мое дете, което беше толкова безпомощно, че за всичко разчиташе на мен. Но това не ми пречеше, не ме сломяваше, дълбоко в себе си вярвах, че ще се оправи, въздиша певицата.

Ева призна, че Гого й е казвал „мамо” още докато бил здрав, защото се е грижела много за него и за хората около себе си  и била  много милозлива. „Преди  да почине, той ми се усмихна, изобщо нямаше вид на човек, който си отива от този свят”, сподели тя и се просълзи

Певицата призна ,че е победена и  загубила битката, която се заканила, че ще спечели и ще спаси съпруга си. Плача почти всеки ден, когато съм сама,  но това не облекчава изобщо мъката ми, Гого много ми липсва, каза още Ева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oCPuEFqPCyM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *