Шок! ГЕРБ искат да свалят Румен Радев и да правят нови президентски избори!

Румен Радев прекалено много се намеси в българската политика и започна сериозно да пречи на комфорта на партиите и най-вече на ГЕРБ.

Всички смятаха, че той ще си кротува като предшественика си Плевнелиев, но се получи обратното. С малко думи и много действия той е на път да обърне статуквото и да разбие спокойствието на вечните партийци и далавераджии.

Още на първото си посещение в Брюксел Радев заяви, че България е пълноправен член на ЕС и настоява да се отнасят към нея с уважение и достойнство и да не ни пращат във втората писта на развиващите се държави.  Освен това той заяви, че ще върне СЕТА за преразглеждане в новия парламент, тъй като не желае страната да бъде залята с ГМО-продукти, а родното производство да бъде смачкано и ликвидирано.

Вместо да полегне като Борисов и сие в краката на големите европейски акули, Радев твърдо показа, че ще отстоява първо българските, а след това европейските интереси.

След това служебното му правителство спря обществените поръчки и с това жестоко перна през ръцете партийната мафия на ГЕРБ, която е простряла пипалата си върху всички апетитни парчета в страната и дои купища пари. Разнесе се болезнен рев и недоволство, защото мафията, маскирана като бизнес, си плаща на когото трябва, а се оказа, че кранчето е врътнато и ще има нови правила. И каквито и закони да приема новият парламент, Радев винаги има право на вето. И ще упражнява това право, без да му мигне окото чии интереси е настъпал. Защото той лични бизнес интереси няма, миналото му е чисто и просто няма как да го притиснат като Плевнелиев да работи срещу българите.

Борисов е бесен. Той не само наказа Цецка и я върна в родния й град като Госпожа Никоя, защото загуби изборите, но и тайно започна да работи за свалянето на Радев.

Различни придворни социолози и политолози започнаха да говорят по телевизията, че президентът нарушава закона, нарушава конституцията и оставането му на този пост ще е опасно за България.

Особено след като  излезе проект на служебното правителство, който иска нови правила за гласуването на българите в чужбина. Проект, целящ да ограничи влиянието на Турция в България и намесата й в изборите.

Това бе използвано да се нагнети напрежение срещу президента и да се разклатят позициите му. Идеята бе представена като антипатриотична и унизителна за всички български имигранти. И се поде веднага кампания за отстраняването му. Отново политолози и социолози го заклеймиха, а във Фейсбук бяха набързо направени групи, които искат нови президентски избори.

Несериозно беше да се говори за отстраняване на Румен Радев, каза днес вицето му Илияна Йотова. В  предложения законопроект нямаше клауза за забрана за гласуване навън, а просто преразглеждане на избирателния закон, който дава права на хора да гласуват, а те от 30 години не са стъпвали в България. Факт е, че в няколко закона трябва да има промени, защото са остарели и не обслужват българските интереси.

Йотова обясни, че ние сме единствената страна,  която няма своя институция в Брюксел и това е не само  парадоксално, но и тъжно. В Турция пък има стотици хиляди избиратели, но само едно единствено българско училище.

Много се спекулира на тема гражданство, обаче няма никакво  реално покритие на значението на тази дума, добави тя.

Зад кулисите се говори, че ГЕРБ се кани да инициира импийчмънт на новия президент.

Ако това обаче се случи, хората на Борисов не знаят, че си подписват сами присъдата и ще останат в историята.

Президентът Радев има 80 процента одобрение от българския народ и който посегне на него ще се опари.

Този път номерата на Бай Х*й няма да минат и ще се върнат като бумеранг върху него.

Защото България не е имала по-добър и родолюбив президент, а останалите политици предават народа всеки ден.

България няма да прости на никого, който посегне на Радев!

Не си играйте с огъня, господа псевдополитици!

Колкото и да риете, калта пада по гърбовете ви.

Най-много да се самозаровите в нея!

Автор Станислава Славова Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Какво свързва част от тези хора с България?Някакви мъгляви спомени,разкази на родители .Та някои от тях не знаят дори езикаТрябва сериозна работа за промени в законаа.Това касае пряко националната ни сигурност

    • Ненормалници взеха властта с подкупи сега президента им пречи затова сме го избрали да удря контра че се самозабравихте долни измамници!

  2. Румен Радев няма и без това никакви пълномощия,за какво му е на Бойко да се напъва да го сваля?

  3. Не забелязвате ли, че всъщност, Бойко е проклет човек.
    Всичко до което се е докоснал е пропаднало…..
    Бил е в БКП. Пропаднала е тази партия.
    Бил е в мутренските групировки. Тях ги отстреляха.
    Беше при НДСВ. Закриха го.
    Управляваше заедно със СДС. Даже сградата им взеха.
    Целуна се с Камерън. Махнаха го.
    Прегърна Ренци. Уволниха го.
    Беше за Килъри. Не я избраха.
    Ред е на обеднелите патриоти……….
    Не ми е жал за тях.
    Ама ще стигне и до България.

  4. Няма да посмеят,не сваляне,а бедна им е фантазията какво ги чака

  5. Доста глупаво е заради 25 хиляди етнически турци гласували в Турция, което е 0.7%, да забраниш на 2,5 милиона българи за гласуват? По логично е да улесниш останалите да гласуват, например като въведеш електронно гласуване и изпълниш решението на Референдума. Очевидно целта на този ограничение е друга, колкото по-малко гласуват, толкова по-лесно се манипулира вота! Отмяната на ТРИ-те!!! Референдума го доказаха!

  6. Проф. Пантев: «Ако българският народ не разбира какво му се случва, значи няма ум за 14-годишна девица»
    Дата на публикация: 15 апреля 2017, 12:17
    Ако българският народ не разбира какво му се случва, значи няма ум за една 14-годишна девица.

    Нека маститите анализатори пресметнат колко пъти Русия е нападала и колко пъти е нападана.
    Оценявам самото съществуване на НАТО като неоснователно и безпричинно, доколкото няма заплаха от мащаба на НАТО – сиреч от Варшавския договор, който отдавна не съществува – която да предполага такава гигантска функция, мащаби, разходи и проявления.

    Аз категорично не виждам някъде, където НАТО се е намесила, да е станало по-добре – от демокрацията до икономиката. И намирам, че в крайна сметка това изостри, а не притъпи напрежението по света.

    Считам, че не може да има глобална война, защото икономиката на богатите по планетата е толкова преплетена, че те нямат интерес от такова пряко взаимно изтребление.

    Примерно, американските милиардери едва ли имат интерес да убиват руските олигарси и обратно. Много по-фарисейско, по-коварно и по-вероятно като перспектива е да се воюва с посредници, облечени в някаква идеологическа идиотска мантия.

    Нали най-големият бич уж беше комунизмът, защо светът стана по-лош след неговото рухване?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *