Хала! Емануела Нахлува във ВИП Брадър да Сече Глави, особено една! Виж Тук:

Емануела бялоЕмануела ще влезе във  „ВИП Брадър“, за да разкаже своята версия за малкия и големия Митко, които преобърнаха живота й.

Фолкаджийката вече е подписала с продуцентите за хонорар от 80 хилядарки, срещу който ще вдига истински панаири и ще прави натуралистични сеири.

Влизането й в Къщата се пазеше в тайна, но тя бе издадена от половинката й Димитър Динев, с когото отдавна са скарани и са на нож. Сега те отново се хванаха за гушите заради Галена и слуха, че милионерският син я направил своя любовница, за да натрие носа на Галин Вафлата, с когото били в лоши отношения.

На принципа „гузен негонен бяга“, младият бохем реши, че слуховете са дошли от майката на детето му! Отрече ги категорично и я наруга публично чрез пиара на фамилията.

„Всеки сам ще види Емилия Цветкова /Емануела/ какво представлява и каква е истинската й същност. Чакам я да влезе в един известен тв формат и да видят всички зрелището, което ще поднесе. Тя няма цедка на устата и е на принципа да не позволява на истината да разваля хубавите й истории. Всъщност това й е работата – да забавлява хората! И ще й се получи… Аудиторията ще бъде щастлива да слуша неистини и свободни съчинения, изречени театрално и със сълзи в очите“ – отсече Димитър.

Впрочем истината за отношенията им е някъде по средата, но двамата са толкова озлобени един срещу друг, че често не си мерят приказките, а сега и Димитър се включи в хора на плювачите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *