Фики Разля Свински телеса на сцената! Фенките в Шок!

ФикиФики стресна феновете си на концерта на „Планета“.

Той нагледно демонстрира как яко е папкал през лятото и е наддал на обем с цели 10 килограма.

Любимецът на девойчетата, който още като стъпи на сцената преди две години, бе обявен за секссимвола на чалгата, доста се е запуснал и разпасал.

Стана ясно, че натовареното и стресиращо ежедневие е попречило на ромския Аполон да поддържа визията си на ММА – боец, неустоим красавец и сваляч. Нощната работа и многото участия по кръчмите са се отразили доста зле на телесата и визията на младия Стораро. Но очевидно той е предпочел славата за сметка на фитнеса! И резултатът е налице.

Запознати с железния му режим издадоха, че е поемал много хапчета и протеини, за да вае мускули и когато е спрял с тренировките, цялата изкуствена маса се е залепила на корема и ханша му. А от така натрупани изкуствени тлъстини Фики ще успее да се отърве само с двойна доза потене в залата.

Фики дебелЗа излизането си на сцената, Фикрет се беше опитал да скрие поувисналите си сланини с широка, уж модерна тениска. Но въпреки това бдителните очи на фенките веднага го „сканираха“ и нададоха тъжен вой.

Техният Аполон, божеството, което изпълваше… мокрите им сънища, сега развяваше шкембе и мощни телеса, показващи доста хапване и застоялост.

Фики донякъде успя да повдигне настроението на публиката, като зарина феновете си, наобиколили сцената, с купища балони, на които бе нарисуван собствения му лик.

„Може би защото самият той е заприличал на балон“, упрекна го разочаровано момиче.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/PVITY6IyGEI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *