Фашизъм! Правителството обяви: Без Зелен сертификат сте Подчовеци! Време е за съпротива!

Окончателното ни решение обаче е да се заложи на зелен сертификат“, това заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров по повод новите К-19 мерки, които ще влязат в сила в България.

Заповедта е готова и ще влезе в сила от 00 часа на 21 октомври.

Всички дейности, които се извършват на закрито, да се извършват само със селен сертификат и на входа да се проверява за такъв.

Студентите в университетите също ще могат да учат присъствено, но отново само със зелен сертификат.

Кина, театри, концерти, молове, фитнеси, спортни зали, клубове и басейни, заведенията за хранене, хотели – за достъп по всички тях отново ще се иска зелен сертификат.

Дори и за организиране и провеждане на екскурзии ще се наложи всички да са със зелен сертификат.

Преустановяват се свижданията в лечебните и социални заведения.

„Сертификатът ще важи за всичко“, заяви служебният здравен министър.

„Която организация не успее да въведе вход със селен сертификат, то тя ще затвори – ще спре работа“, закани се Кацаров.“

КОМЕНТАРЪТ:

До здравния министър Кацаров, до президента Радев (достоен наследник на продажника Борисов) и цялата останала политическа сволоч от майцепродавци, национални предатели- местен компрадорски елит, назначен от западните колонизатори да зачисти територията „България“ от нейния народ. С въвеждането на новата заповед за задължителен Зелен сертификат днес вие ни наложихте фашизма. Брутален, анти-човешки, изпепеляващ всичко и всички! 80 % от българите не вярват в глобалната измама „Ковид-пандемия“ и не желаят течностите,  наложени от СЗО. Това е осъзнат и доброволен избор. Ако тези 80 %  не харчат парите си в икономиката, как тя ще просъществува? Това ще унищожи първо икономиката, а после поселението. Българският народ е пословично търпелив, но точно тази гавра няма да ви прости, защото тя първо взима свободата, а после осъкатява и унищожава душата.

Войната започна. Започна я управляващият ни колониален елит  и тя е срещу българския народ! Започнаха я те, но ще я довършим ние. От четвъртък ни забраняват да посещаваме редица обществени места без зелен сертификат. Тези заведения, които не се съобразят, ще бъдат затворени. Подобна наглост и явно престъпление срещу гражданите на България не трябва и няма да останат безнаказани.

Как си позволява този случайник, който дори не е избран от българските граждани, а назначен по препоръка от Козяк, от Президента Радев, да дискриминира българите по признак лично и здравословно състояние? Тая държава да не е на баща му!?! Как си позволява да казва кой да посещава магазините и кой да не бъде допускан?!?

Вие осъзнавате ли какво означава през няколко дена да Ви бъркат с пръчки в носовете? Колко време ще издържите, преди да заболеете точно от тези интервенции? Колко време ще издържите на това безумие! Да посоча, че и деца над 12 години ще бъдат подложени на този откровен медицински фашизъм.

Не можаха да ни накарат да участваме доброволно в медицинските им опити. Сега се опитват да ни принуждават, КАТО НИ ЛИШАВАТ ОТ ГРАЖДАНСКИТЕ НИ ПРАВА, гарантирани от Конституцията и редица международни актове. С една хартийка, наречена заповед на МЗ, суспендират Конституцията ни! И това Радев не само го позволява, но и го насърчава. Ще ми катери той баирите, а нас ще ни кара да се ваксинираме насила и да ни бъркат постоянно в носовете! Хора, осъзнайте какво става и как ни продадоха!

Този път съпротива ще има и ще е жестока. Не само от бизнеса, на който ще му се наложи да затвори поради липса на клиенти. Всички трябва да се съпротивляваме по всякакъв начин срещу това нарушаване на свободата и демокрацията. Нямат срам! Нямат уважение към нас! Забравят, че са слуги, а не господари!

Всички трябва да се обединим и да застанем като стена срещу тази нова пълзяща диктатура на глобалната олигархия. Защото само заедно ще се спасим! Време е за РЕВОЛЮЦИЯ!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

24 коментара

  1. Намирам само:

    29. Работодателите в лечебните заведения за болнична помощ, комплексните
    онкологични центрове, диализните центрове, хосписите и домовете за възрастни хора
    организират работния процес, като допускат до работа само служители с валидни документи
    за ваксинация, преболедуване или изследване по смисъла на Заповед No РД-01-733 от
    27.08.2021 г. на министъра на здравеопазването.

    31. Въведените противоепидемични мерки по т. 2, 4, 5, 6, 15, 17, 19, 20, 21, 25 и 26,
    може да не се прилагат при следните условия:
    а) 100% от персонала в съответния обект/лицата, заети с мероприятието са
    ваксинирани или преболедували COVID-19 или разполагат с отрицателен резултат от
    проведено преди влизане в обекта/мероприятието изследване, удостоверено с валидни
    документи за ваксинация, преболедуване или изследване по смисъла на Заповед No РД-01-
    733 от 27.08.2021 г. на министъра на здравеопазването и
    б) ръководителят на обекта/организаторът на мероприятието е взел решение и е създал
    необходимата организация за допускане в обекта, съответно на мероприятието само на лица,
    които:
    аа) са ваксинирани или преболедували COVID-19, удостоверено с валидни документи
    за ваксинация или за преболедуване по смисъла на Заповед No РД-01-733 от 27.08.2021 г. на
    министъра на здравеопазването или
    бб) представят отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в
    обекта/мероприятието изследване по метода на полимеразно верижна реакция за COVID-19
    или бърз антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта/мероприятието), удостоверено
    чрез валиден документ съгласно Заповед No РД-01-733 от 27.08.2021 г. на министъра на
    здравеопазването.
    в) условията по букви „аа“ и „бб“ не се прилагат по отношение на лица до 18 годишна
    възраст.

    Значи едно се говори, а друго се пише в заповедта. Всичко е и така и не е така. Притиснати са някои бизнеси, образованието и медиците. Опитват се да разделят хората по принципа „мен не ме касае“ и естествено ваксинираните, които сами са се предали.
    Пак „заповядвам“, но по пилатовски.

  2. Стига с хленченето за „притиснати“ бизнеси, загуба на работни места и фалити. Нацията ни си отива, всеки седми постъпил в болница с тежка форма на Ковид – Умира. Никой не може да каже до къде ще стигнем – българите умират от простотия и страх, че ваксините ще ги разболеят и че не били „достатъчно изпитани“. Абе, хора, мои сънародници, науката не е измислила друг по-добър начин за предпазване от вирус и то в условия на световното му разпространение – Пандемия, от Ваксинацията. Не мога да разбера, защо протестирате срещу мерките, които искат да ни наложат дисциплина и правила, с които да се ограничи разпространението на вируса на Ковид и безсмислено умрелите хора от това, а не протестирате срещу нежеланието на хората да се ваксинират. Човека е обществено и социално „животно“ и когато е застрашено оцеляването на популацията, трябва да реагира адекватно – да води битка с всички възможни средства за запазването на вида. В конкретния случай на този етап НЯМА друго средство, известно и масово достъпно, с което да се ограничи Ковид и да се минимизират загубите (умиранията), освен Ваксината. Призовавам, всички, които са недоволни от ограничителните мерки на правителството, ако излязат на протест, да носят и плакати – „Искаме Задължителна Ваксинация“ или, „Който не е ваксиниран, да плаща за лечението си“, и т.н. Това е верния път, това е истината. Простотията и необразоваността на населението на една нация я води към гибел. Нашата поговорка е много вярна: „Прост народ – Слаба държава“.

    • Този път нашият народ показва, че не е прост, колкото и силна да е пропагандата. Вирусченцето ви не е чума, а ваксините ви са! Видът до сега не е оцелял с ваксини, особено с такива, които не са ваксини, а с вградените му от Създаделя инструменти. Не се напъвай, защото тези глупости сме ги чели, чели и всичките купени гъзове сте си плюли в устата да ги говорите.

  3. Това което разбрах от коментарите е следното: Оставете ни да си правим каквото искаме. Това е свободен избор. Който оцелее, той е свободен. Другият … той си е отишъл в името на свободата. (последното е моя добавка, защото никой не мисли за болните и лекарите които ги обгрижват).

    • Аз пък разбирам, че ти нищо не си разбрал. Но бъди спокоен, не си сам. Има и други малоумни като теб.

      • Лошото е че малоумниците като този се плодят като хлебарки, след като започнаха от Ъмерика убий България да им пишат учебниците.
        Българи, които мечтаят да избиват българи дори и малоумници не заслужават да се наричат. Това са си чисто и просто национални предатели, които Левски е мечтал да заведе пред дръвника.

  4. Иване, Иване простотията не е болест, но е социална диагноза и признак за принадлежност, към „обособена група хора“, които имат Високи претенции, но ниски възможности (умствени). Опасно е когато такава диагноза придобие масов характер и влияе върху общественото съзнание и моделира обществено мнение. В основата на този феномен стои ниската образованост на населението ни (цитирам акад. Петрунов). У нас вече расте вече второ поколение, което 42-45% е неграмотно. Жалко е, но е факт. Този обществен феномен в момента деформира общественото мнение за проблема с Ковид – 19 и предпазването от него с единствено възможния за сега начин – чрез Ваксинация. Иване, желая ти да си здрав и да не се срещаш с Ковид. Аз за съжаление не можах да се размина. След 26 дни в Ковид отделение, от които 12 дни неподвижен-оцелях. На два пъти видях „тунела“, но накрая се появи светлина. През май, миналата година (4 месеца след Ковид) се ваксинирах. Сега ще направя и трета ваксина. На тебе Иване искрено ти желая да не се разболяваш, но когато сестра ми (лекар в СП) казва: когато видиш болен от Ковид човек в линейката с разширени от ужас и страх очи, който горещо моли за помощ, а аз не мога да го насоча за прием в болница, защото няма място, тогава разбираш колко са безсмислени и жалки напъните за власт на некадърните ни политици, които съсипаха народа и държавата ни.

    • Благодаря за съмнителните пожелания, но се лъжете, че единственият начин за „предпазване“ е да си вкараш съмнителна субстанция в кръвта, за която никой, нищо не ти гарантира. Уплашените, винаги ще са уплашени, няма значение с какво и къде ги карат. Вирусът се убива достатъчно бързо и ефикасно с методите на доктор Райф и доктор Хулда Карк – Биорезонансна терапия. Който лекар обаче отвори дума, го изгарят на клада като в средновековието, защото ще изгубят думата „шарлатани“ от козовете си. Имало е времена, когато „познанието“ е смятало кръвопускането за панацея, сега са същите времена. Проблемът обаче не е медицински, но това на вас трикратно жигосаният и то след оцеляване, е напълно безсмислено да се обяснява.

    • Какви препълнени болници, в които няма места сънуваш бе идиот. Българските лечебни заведения разполагат с над 50 хил. болнични легла, а през последните 2 „пандемични“ години броят на лежащо болните от всичко квото се сетиш не надвишава 10 хил. Нито за миг не е надвишил тази цифра. Днес броят на лежащо болните от всичко в българските болници е 6330 човека. Каза го самият здравен министър преди малко. Обаче го каза с цел манипулация – демек- много са. А те никак не са много, даже са малко за това време на годината. Обиктовено през есента и зимата броят на лежащо болните е 7-8 хил. души, когато има епидемия от сезонен грип. През останалото време- примерно през лятото- броят им е под 5 хил. За каква пандемия говориш бе, идиот платен?!

  5. Аз за себе си реших – нямам зелен сертификат, значи не мога да ходя да гласувам. Зер там се събират много хора на едно място. Това е най-простият начин да им покажем кой кой е в тази държава – бойкот на изборите ИМ. Да ходят да им гласуват 20% ваксинирани.

    • Това се нарича италианска стачка – стриктно спазване буквата не, ами и запетайката на закона – в случая на заповедта. Чрез пасивна съпротива Ганди освободи Индия от англичаните,а ние един Стойчо Кацаров ще слушаме.

    • Айде да понамалим тези оставки. 32 г. само с оставки се спасяват, а си требват дръвници за подобна чуждопоклоническа измет.

  6. “Професоре“,щом пишеш такива глупости, явно не си такъв!И не ни прави на малоумници- българите са достатъчно изстрадал народ, за да се вързва на евтини и лъскави стъкълца!Всеки чете и навързва ситуациите в световната политика и вижда за какво иде реч.Ние станахме плацдарм за ракетите на краварите срещу Русия ,които сега вече станаха достатъчно нагли и взеха да унищожават и населението тук като стадо овце . От къде иде заразата и тровенето на народа- от тях! Няма логика да ни карат да се ваксинираме посред лято за зимен грип и тази идиотия не е от сега за сезона ,ами върви вече две години ! Айде не на нас тия -не се опитвайте на стар краставичар ,краставици да продавате!

  7. И никакво гласуване за тези предатели и краварски гъзомийници- лизачи! Предателите никой не ги обича ,само ги използва и накрая унищожава!

  8. ВАКСИНАЦИЯТА Е ГЕНОЦИД НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ НА РЕВОЛЮЦИЯ ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ ИВАНЕ БЛАГОДАРИМ ТИ

  9. Ваксинацията е личен избор, личен избор е да си платиш данъците, личен избор е да караш кола с документ за правоспособност, личен избор е да седнеш зад волана, след употреба на алкохол и наркотици, личен избор е да се образоваш, да ходиш на работа, да се храниш. Много са личните избори, които съпътстват живота на човека. Аз приемам правото на избор на всеки, само че това ваше право, което пречи на мен и моите деца да живеят свободно и да не се разболеят от Ковид – не го признавам. Приветствам всички мерки, с които държавата ще ви задължи да сте безопасни за останалите, като се ваксинирате, спазвате дистанция и носите маска. Други права срещу Ковид нямате. Длъжни сте да сте безопасни за хората около нас. Ако не желаете това да стане по ваше желание, ще си стоите в къщи, няма да ходите на работа, ще си купувате само храна и лекарства и ще чакате Господ да ви поживи. Ако избирате такъв начин на живот-то това си е ваша работа. Аз отдавна съм приключил с този проблем – ваксинирана съм и всички около мене също. Няма да умрем от Ковид, няма да съм част от лошата статистика, няма да създам проблем на хората около нас, освен механично ако пренесем вирус от болен на здрав без имунитет. Но това е напълно възможно. Дано да имате късмет. Ваксинацията е личен избор!

    • Единственото радостното нещо е, че подобни лумпени, които вярват на телевизора и наглосаксонските сили, ваксината ще ги изчисти от България.

      • В такъв смисъл и аз съм ЗА ваксинацията – да се ваксинират глупаците, че да намаляват.

    • Като си ваксинирана и вярваш, че си защитена, кое те застрашава, освен собствената глупост? Как веднъж Ковид не може да те хване, обаче ако някой не ваксиниран и о ужас, без маска, мине на метър ще ви избие семейството? Явно „ваксината“ действа, инак тези объркани мисли, в нормално съзнание, сами не могат да се появят.

  10. Кацаров-канцерогенен задник.
    Кацаров да си гледа джибрите.
    Сертификат – обслужен от Курвид в бардаците на Кацаров
    Докога смахнати каруцари ще управляват държавата ?
    Нали точно медицинската мафия създаде пландемията – зашо да се кланяме на гестаповски олигофрени ? Та той не може да нареди дори на една амеба какво да прави. Вие по-нисши ли сте от амеби ? Каруцаря има ли някакъв сертификат за интелигентност – блеснал ли е с нещо или с диплома от фалшивото ни образование си е осигурил пост, от който чрез пожарникарските наредби се сдоби с тоталната власт на медицинската мафия ? Тъкмо тя трови повсеместно с токсични дезифенктанти атмосферата и няма да миряса докато не изтрови половината население. Нали дори и американците признаха че точно така се съсипва и рухва имунитета – и вследствие ставате безпомощна жертва на болестта. Затова и в Русия след тотална дезинфекция от хиляда стигнаха до 36 хиляди заразени на ден. Именно заради убийствените им мерки. и то тъкмо в прословутите ситита като Москва, Петербург или София, Манчестър…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *