Факти от Българската История, които ГЕРБ и Запада Истерично ЗАЛИЧАВАТ! Вижте защо всеки ПРОТИВНИК на Глобализма е Заклеймяван като „КОМУНИСТ“! Истината ще ви ШОКИРА:

По прищявка на съдбата напоследък се събраха няколко свързани помежду си исторически дати. Миналата есен отбелязахме век от Октомврийската революция, преди 2 месеца изтече столетие от екзекуцията на руската царска фамилия, а тези дни календарът отброи 100 години от поражението на България в Първата световна война, последвалото Войнишко въстание срещу Монархията и абдикацията на Фердинанд.

Каква е връзката между тези кървави знаци на Историята с проекция върху съвремеността и защо народния бунт, провъзгласил т. нар. Радомирска република, е премълчаван от клакьорите на Западното статукво днес?

Няма защо да се лъжем. Така, както ни мамят с еврофондове, магистрали, „обществени поръчки“, „стабилност“ и „евро-атлантически ценности“, по идентичен начин ни баламосват и с историята – зад димната завеса на невежеството. Колкото по-масово и по-тежко, толкова по-добре за новите башибозуци от партията на властта ГЕРБ и нейните бизнес и политически измекяри. А едно от най-важните направления в тази тотална манипулация води към реабилитацията на престъпната династия на Кобургите, която ни вкара в 2 Национални катастрофи. Веднага обяснявам защо и как…

Престъпленията на Двореца докараха незаличими страдания и щети на българския народ. Достатъчно е да си спомним безумията на бисексуалния „джендър“ Фердинанд по време на Балканската, Междусъюзническата и Първата световна война, след които се стигна до трагичния за България Ньойски договор, сложил кръст на мечтата ни за национално обединение.

По-нататък в черната хроника се нареждат разгромът на Войнишкото въстание с помощта на германските войски у нас, абдикацията, кървавите репресии след Септемврийското въстание през 23-та г., белият терор и безследно изчезналите опозиционери и интелектуалци, фашисткия ЗЗД (Закон за защита на държавата), насочен срещу евреите, изгорените къщи, убитите без съд и присъда „шумкари“, ликвидираните ятаци, жени и деца, опожарените къщи, отрязаните глави на анти-фашисти…

И не на последно място – Пактът за присъединяване към нацистрия Райх на Хитлер, последван от обявяване на война срещу САЩ и Великобритания, в резултат на което безумие англо-американците убиват хиляди българи по време на бомбардировките през зимата на 43-44 г.

Ето това са заслугите на немските Кобурги пред „Отечеството“, с което те нямат нито капка обща кръв. А върхът на абсурда и невежеството е Борис Трети да бъде величан като „Обединител“, тъй като той получава на тепсия от Хитлер изконните български земи в Македония и Беломорска Тракия, но няма никаква реална власт върху тях, както става ясно при депортирането на евреите от тези региони…

„Джендър“ върви с промиването на мозъци! И още как! Точно по тази причина на зомбираните чалгаджии, сменили Ботев и Вазов с екрана на телефона, неуморно се внушава, включително и от националния ефир, финансиран от Сорос, че всяка проява на несъгласие, бунт и алтернатива срещу диктатурата на експлоататорите от глобалния елит, е кощунство и богохулство. Казано по-просто – комунизъм?! И от там следва първосигналното спекулативно внушение с „Народния съд“, Белене, отрязаните коси и скъсаните поли, забранените „Бийтълси“, затворените граници и т.н.

Така съвсем естествено и неусетно, в хода на тоталната глобалистка неолиберална подмяна и фалшификация, извършвана от Олигархията и нейните говорители – излиза, че палачите са били жертви, а жертвите – палачи. И затова днес Княжевското шосе в София носи името на Борис Трети, вместо да увековечи паметта на мъчениците от Войнишкото въстание през 1918 г., опълчили се голи, боси и полуживи след фронтовете на империалистическата касапница ПСВ срещу анти-българската династия на Кобургите.

Силно се надявам някой ден папагалите около Симеон(чо) да ми обяснят смисъла на 57-те години, през които родината ни е управлявана от некадърните Кобурги, подвластни на мистика, астрология и всевъзможни ирационални идиотщини. Досущ като разложената династия Романови в Русия преди век, оставила съдбата на Империята в ръцете на първобитния отец Распутин, омагьосващ дамите от висшето общество в Санкт Петербург със сексуалната си „божествена“ сила…

Да, ама „джендърите“ на Сорос, Меркел, Юнкер и Станишев вървят ръка за ръка с невежеството, а и немалко от „европейските граждани“ на България не са нищо друго, освен затрогващи инфантили, вярващи на „Царя“ и неговите 800 дни, както и че „Бойко гради България“. Именно заради тези примитивни верноподаници, днес Родината ни е осеяна с пътни знаци, прославящи престъпната династия на Фердинанд. А борците срещу тази тирания са анатемосани като „терористи“, „шумкари“, национални „предатели“, „антихристи“ и т.н.

За да сме обективни, на всяка цена трябва да потърсим историческите и психологически корени на закъснялото преклонение пред „Величествата“. И то при положение, че българския народ е родил богомилството, републиканската идея на Ботев и Левски, както и едно подчертано критично, андрешковско отношение към „царе, папи, патриарси“, акоизползваме безсмъртната строфа на гениалния поет-революционер Ботев.

Причината за генетичното ни овчедушие може би се корени в мистично-авторитарната линия на Православието, което възвеличава Царя-Бащица като божи наместник на Земята. Тоест- на „опиума на народите“, според мислителя на хилядолетието Карл Маркс, на когото се приписва знаменитата сентенция. Вероятно по същата причина абсолютния атеист Владимир Путин в наши дни величае династията на Романови с всичките й имперски реквизити, като по този начин търси приемственост и консолидация на родовата руска идентичност. Въпреки, че в същото време не казва лоша дума за болшевиките, Ленин и Сталин и даже определя разпада на Съветския съюз като „най-голямата трагедия на човечеството“.

А историческата правда изисква да се отбележи, че Николай Втори е екзекутиран напълно справедливо от морална гледна точка, след като от негово име са избити стотици хиляди по време на Кървавата неделя през 1905 г. и в годините на царската средновековна тирания. Впрочем, каква друга участ можеше да сполети и сателита на Хитлер – Борис Трети, ако бе доживял „Народния съд“ като своя брат принц Кирил и премиера Богдан Филов?!

По друг начин стои въпросът с членовете на фамилията от Санкт Петербург, паднали жертва на революционния терор. Защо обаче оплаквачите на Романови (днешните десни неолиберал-глобалисти) не отварят и дума за Гилотината, отрязала главите на Луй 16-ти и Мария-Антоанета на площад „Конкорд“ в Париж след Френската революция през 1789 г.? Очевидно, както обикновено, си имаме работа с двойния стандарт на глобалистите.

И да се разберем – православните, „божествени“ династии нямат нищо общо с цивилизованите корони във Великобритания и Скандинавия, контролирани от парламенти, медии, обществено мнение и протестантска, тоест- републиканска етика. В Източна Европа дворците са по-близо до първобитната схоластика на Персийския залив и Азия и затова и до днес „опиумът за народите“ действа по нашите земи, макар и с изтекъл срок на годност… Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Вижте как немците(Австроунгария) създават и влашката нация,до тогава влашка нация не съществува,съществува българска Кирилица,български език,български документи,български боляри,граждани и владетели,а Влашко е българска област.
    Румъния е изкуствено създадена през 1965г.,тогава се сменя и езика на българите на север от Дунав окончателно.
    До средата на XIX в. богослужението в Румъния и Молдова се извършва на църковнославянски език,употребява се български език,Кирилицата и българския език се използва и в светската литература. През 1780 г. във Виена излиза на латиница първата граматика на Йохан(!) Клайн(!) Мику, в която се създава новият „румънски“ език и се манипулира,че румънският е от семейството на романските езици. Но минава още един век, докато се случи замяната на Кирилицата с Латиницата и българския език с латинизиран и новосъздаден „румънски“ език. И днес всички историци и изследователи на литературата знаят български език, за да могат да разчитат писмените свидетелства от времето преди 1861г.-1865 г., когато официално в Румъния се въвежда латинизираната азбука и новия „румънски“ език.
    Удивителната слагам,за да се види произхода на немските имена на манипулатора на езика и историята.

  2. Първият документ на румънски език е фалшификат от късното Средновековие,първата книга на румънски на латиница е граматиката “Elementa lingua dacoromana sive valachica”,създадена от немеца Йохан Клайн през 1780 г.,а защо точно е била необходима граматика и кого е трябвало да обучават с нея – естествено българското население на север от Дунав,защо не е съдадена от местен човек граматиката,а от немец и е напечатана във Виена тази книга,това са логични въпроси,на които се премълчава отговора.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *