Ухажват втора скандална двойка за ВИП Брадър – Ирен Онтева и Христо Сираков

Христо и ИренИрен Онтева и Христо Сираков са втората поканена ексдвойка в предстоящия сезон на „ВИП Брадър“.

Продуцентите  най-напред преговаряли  с русата моделка, а  дни след това провели и разговор с бившата й изгора Христо, от когото роди син Кристиан, а момчето е по-често при баща си, отколкото при майка си.

„Мога да приема да участвам, но срещу сума, която да си заслужава“, казала Ирен. Парите, която й предложили, обаче били само  20 000 лв., на което манекенката просто се изсмяла и заявила, че ако не получи поне 60 бона, изобщо  не може да става дума да заживее цели  два месеца в изолация в Къщата на риалити продукцията.

От екипа  се опитали да й обяснят, че огромните суми, за които от години се пише в медийното пространство, са митове и легенди. Спрягали се много пари, а всъщност истината била друга

„Най-високите хонорари, който сме изплащали в историята на това риалити, са  на Данчето Христова и Евгени Минчев“, казали продуцентите,  намеквайки  на манекенката, че изобщо не е от техния ранг и славата й вече е доста поувяхнала. Накрая двете страни се оттеглили  с уговорката да помислят за  по-добра оферта.

Малко след това екипът  се срещнал за преговори и с Христо Сираков, който бил далеч по-мек и разбран и не се изхвърлял с големи претенции. Той изслушал условията и поискал време, за да помисли дали има някакъв смисъл да влиза в подобно риалити, където участниците се изнервят от самотата и затвора и показват неподозирани страни от характера си.

По всяка вероятност продуцентите ще направят  всичко възможно, за да вкарат ексдвойката в шоуто.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *