Ужас! Слави остава инвалид заради сгрешена диагноза!

Слави голямаСтрашна диагноза оставя Слави Трифонов инвалид завинаги.

Оказа се, че са го лекували бедева за  множествена склероза, за което той отдавна разкри в шоуто си. При него тя се оказа овладяна от лекарите, не за друго, а защото я няма. В света няма досега излекуван от това заболяване. .

Истинската му диагнозата се оказала  скъсяване на крайник и износване на тазобедрената става.  Заради нея шоуменът вероятно ще остане куц до края на живота си, като  не е изключено и да стигне  до инвалидна количка, каквато всъщност ползва, но само вкъщи.

Причината за страданията на Дългия е счупването на крака му преди 6 години банята на известен хотел в Стара Загора. Заради травмата тазобедрената му става е развила коксартроза, хрущялът е износен  и това е довело до скъсяването на крака му.

Сега той видимо накуцва, но нещата ще се усложняват. Нито инжекциите, нито непрекъснатите лечебни процедури в минерални СПА центрове и санаториуми не могат да му помогнат. Всичко това само  намаляват адските болки, които го мъчат, когато се движи. Но не могат да  спрат дегенеративните процеси в ставата. ия.

За да  забави развитието на болестта, Дългия  се подлага на всевъзможни лечения с инжектиране на изкуствен хрущял, пиене на лекарства с шепи  и употреба на различи хранителни добавки. Той  два пъти годишно прекарва 20-дневни курсове за рехабилитация в Павел баня, но и това  давало само временен ефект.

Единственият изход за  Слави е операция за поставяне на изкуствена става. Това обаче не е магически процес и ще го прикове на легло с месеци. Операцията е тежка и изисква много време за възстановяване, а шоуменът не може да си позволи да отсъства от екран. Освен това не винаги е успешна и се ходи дълго време с патерици.

Засега Дългия не се решава да се оперира и предпочита адските болки при ходене и обезболяващите хапчета с надеждата, че ще стане чудо и ще оздравее.

https://youtu.be/fb0xusHgAXc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *