Ужас и безумие! Правителството Закичи СКАНДАЛНИЯ ОЛИГАРХ Йордан Динев с Орден „Стара планина“ – първа степен! Вижте за какви заслуги към България:

И това доживяхме! Правителството на Бойко Борисов предложи олигарха от Свети Власт Йордан Динев за орден „Стара планина“ – първа степен. Според управляващите, същият имал заслуги към Българската армия, тъй като спонсорирал изграждането на военни паметници. А също и към Българската църква, тъй като дал пари за строежа и възстановяването на десетки православни храмове!

Вярно е, че през годините смисълът на орден „Стара планина“ тотално девалвира. Наред с достойните българи с безспорен принос към развитието на България, с най- високото отличие в страната бяха окичени и редица родни политически тарикати, национални предатели и колониални западни дипломати- ченгета на ЦРУ които се скъсваха да работят против българския национален интерес. Но докато зловредната дейност на тези персони бе скрита от обществения фокус, то има лица, чието рязко и нагло-крадливо забогатяване се случи под прожекторите. Като това на мултимилиардерите братя Диневи.

Ето защо да предложиш олигарха Йордан Динев за орден „Стара планина“… и то първа степен – се брои за недостижим връх на наглостта и простащината. Защото след тази номинация, вече преспокойно можем да награждаваме с този орден и хора като Брендо и чалга певиците!

Но нека видим кой предложи Йордан Динев за най- високото държавно отличие? Олигархът е номиниран от министъра на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов!

От години Братя Диневи се правят на меценати и радетели за българската култура и история. Дори раздават награди за телевизионна журналистика! Между другото, цяла върволица от топ журналисти се извървя през годините до Свети Влас… да целуват ръка на меценатите и да си вземат наградите. Ето и някои от галениците на Диневи – Мартин Карбовски, Ани Цолова, Виктор Николаев, Миролюба Бенатова, Елена Йончева, Тома Томов, Емил Кошлуков…

Както се вижда, няма леви, няма десни. Всички до един са ходили да преклонят главица пред олигарсите на Свети Влас.

Йордан Динев – окичен със златни накити и автомобил за стотици милиони евро

Най- големият частен дарител на православни храмове у нас обаче не е олигархът Йордан Динев, а… покойният дядо Добри! Да, Светецът от Байлово, който цял живот просеше милостиня, а живееше в пълна нищета, за да дарява на манастири и църкви всичко, което събере. Една стотинка не похарчи за себе си! И дари къщата и земята си на църквата. Не живя в палати. Не кара коли за милиони. Умря си с цървулите на краката в една сиромашка одая.

Дядо Добри – най- големият частен дарител на православни храмове у нас

Но нито едно правителство или президент не предложиха дядо Добри за орден „Стара планина“. Впрочем, едва ли светецът от Байлово би приел подобно отличие. Той беше аскет. Но и никой от крадливите ни управници не му указа това поне символично внимание.

А на олигарха от Свети Влас и ръка му целуват, и доземи му се кланят… Голям меценат бил!

А откъде са му парите на въпросния Динев? Че и тези на родата му? Диневи стават приказно богати благодарение на майка им, която демокрацията заварва като кметица на Свети Влас. Докато командва в общината, кадастралната карта на малкото по онова време селце изгаря в пожар, възникнал при съмнителни обстоятелства.

След който щастлив пожар Диневи се оказали собственици на големи части от плажната ивица, че даже и на морето! Олигарсите не го и крият, а даже с гордост се фукат с този умопомрачителен факт, разкрит от френски разследващи журналисти от канала „М6“, чийто документален филм бе излъчен преди няколко години.

Веднъж станали крупни собственици на плажовете край Св. Влас и даже на морето, Диневи за кратко време успяват да натрупат баснословно богатство.

Та, тия пари, с които сега строят паметници и църкви, за да парадират колко са щедри, всъщност изобщо не са техни, а наши – на всички българи. Защото истинският собственик и на плажовете, и на морето е българският народ.

И като награда за изключителната наглост на братя Диневи да ги заграбят от нас, сега държавата им връчва най- високото отличие – орден „Стара планина“. Ето такива правила и ценности налагат ГЕРБ в поверената им да надзирават американска колония България! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Ахмед Доган, мръсното лъжливо царче Симеон Сакскобургготски, Абе немога да си спомня за тлъстата уяла се свиня, общо взето най долната ИЗМЕТ…

  2. ПЪЛНО БЕЗУМИЕ, УЖАСНО ПАДЕНИЕ . ДО КОГА ЕДНОЛИЧНО БОЙКО ЩЕ РЕШАВА КОИ КОЕ И КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА , ЗА ТОЗИ НАРОД ВСИЧКИ МАФИОТИ СЕ ОКИЧИХА С МЕДАЛИ , С ПАЛАТИ С МИЛИОНИ

  3. Ако може по полека с хулите, това което са направили Диневи в Свети Влас е уникално. Това е един от най красивите и най-поддържаните курорти в България.

    • „Някой“, ти си пълен идиот. За теб ли са го направили Св. Влас така изящен, бе кретен! Леле че прости хораааа!

      • А на теб бе идиот недоклатен кой ти е виновен, че не можеш да си позволиш почивка в Св. Власт. Аман от комплексари.

  4. До „Някой“:

    Ей за тва става въпрос, кретенино- че братя Диневи са откраднали държавни и народни пари, за да си направят с тях бизнес, от който да печелят. А ограбения оголял и обосял от такива крадци като тях народ – да го духа! Зарад туй ли им се възхищаваш, бе, изрод небесен недоклатен. Да ти е*а майката н*сран трол платен соросоиден.

  5. Не бих почивала в свети ‘Власт’, драги ми ‘Никой’, и ще ти кажа защо: заради прекия feedback от други българи, които са имали глупостта да го направят, а именно – мутри се разхождат напред – назад, в хотелите се крещи на работниците и пред туристите… Изобщо, лошият вкус няма как да го скриеш зад красивата природа(каквато несъмнено я има в свети Влас). Ако си простак, духът на простотията се пренася и на бизнеса ти:)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *