Тризначките отчаяни: Дека ни е ВМВ-то?

тризначките1БМВ-то на едната сестра от тризначките-Надежда, бе запорирано от съдия изпълнител заради дълг, който ня натрупала към  благоевградския бизнесмен Венцислав Шаляковски.

Надежда взела от него пари на заем и не му ги върнала. Става дума за заем от 2650 лв., който бизнесменът  й дал през април и двамата сключили договор. Надежда обаче нямала пари да си плати борча и колата била задържана като обезпечение на заема след съдебно решение в двора на полицията.

Полицаите извършили и опис на БВМ-то в присъствието на съпругата на бизнесмена. Отчетено било, че автомобилът й е в добро състояние и може да бъде обявен за публична продажба, ако Надежда не си плати борча.

Тризначките Вяра, Надежда и Любов, които нашумяха в третия сезон на Биг Бадър, а Любов го спечели, се държат като примадони оттогава. Любов спечели 200 хиляди лева и ги раздели  със сестрите си, но харчовете им бяха доста. Накрая те съвсем се комерсиализираха и започнаха да искат пари дори за интервюта. Сега обаче БМВ-то име е най-малката грижа, защото и Нико Тупарев ги съди за 20 бона. Причината е, че устатите сестри го обвиниха, че им пращал женени мъже да ги обслужват, а след това  искал да ги прави  проститутки в Лондон.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *