Тони Димитрова заби талант от „Гласът на България“

Тони ИванСърцето на бургаската певица Тони Димитрова отново е  заето. След като дълго време беше сама, тя призна в предаването „Женени от пръв поглед“, че си има приятел.

Оказва се, че новият й е друг не по-малък талант от Бургас и то в нейния бранш. Това е певецът и китарист Иван Ченов. Той е призьор от тв формата „Гласът на България“ и свири в бургаска група.

Знаем от вече половин година, че Тони и Иван са нещо повече от колеги, но двамата винаги  поддържат на публични места добрия колегиален тон и  не показват  голямата си близост, гаджета са  и много се обичат, но не го афишират, казаха техни приятели.

Във вторник певицата сподели по Нова тв в предаването „Женени от пръв поглед“, че е влюбена, обаче не издаде, че в същия момент, но извън кадър, до нея стои любимият човек.

Да, обичаме се и го не крия, призна Иван Ченов. 40-годишният певец е щастлив, че отново е намерил любовта в живота си. Двамата имат доста голяма разлика във възрастта. Той е на 40, а Тони навърши през януари 52.

Иван е вдовец. Съпругата му Люси почина неочаквано от скоротечна пневмония преди две години. Тя също беше певица. Двамата имат син – Калоян, на 14 г , а Тони има дъщеря – Магдалена, която е на 15 години. Изпълнителката на „Ах, морето!“ така и не се омъжи досега, а дъщеря й е плод на голямата й любов с шофьора Милен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *