Това ли е Люси Иларионов? Няма да го познаете! Виж Тук:

Люси отслабналОтслабването  на Люси Иларионов продължава и той се топи с рекорден темп.

Сега режисьорът тежи  132 килограма, като е свалил цели  40! Той вече не се задъхва, може да изкачва стълби, побира се в дрехи от магазин „Гигант“, а не ръчно ушити и е много щастлив, че отново се чувства  добре.

Отслабвам и процесът продължава! Надявам се през есента да стигна мечтаните от мен 80 килограма, хвали се бившият певец и танцьор.

Припомняме, че Иларионов си направи шокираща операция, в която бе изрязана голяма част от стомаха му и оставено пространство колкото на малко бебе. Интервенцията се проведе в Турция, защото в България отказаха да режат здрав орган заради капризите на пациента.

Люси обаче беше твърд. Той открито призна безсилието си и обяви, че не може да отслабне по нормален начин – със спорт и диети. Нямал воля и спирачки в яденето. Сега има спирачки, защото стомахчето му бързо се напълва и няма къде да тъпче повече храна.

Постъпката му озадачи доста хора. Да си отрежеш стомаха, за да отслабнеш, вместо да си направиш хранителен режим и да го спазваш е каприз, който малцина могат да си позволят. Те нарекоха режисьора „безволев и егоцентрик“. Други пък го поощриха и го похвалиха за смелостта.

Най-доволна, разбира се, е Ани Хоанг, която има най-после почти нормален мъж до себе си и се надява да го види строен и изпълнен със сили.

Многото килограми докараха на режисьора хипертония, сърцебиене, диабет и доста болести.

Сега той твърди, че се чувства по-добре, но се храни като бебетата – на три часа и по малко!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/sNucVaBXDZY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *