Тачо празнува юбилей без Жени, двамата се разделиха тихо

Жени Тачо скандал бираСтефан Манов, по-известен като Тачо или най-известен като мъжа на Жени Калканджиева, стана на 30 години.

Той отпразнува рождения си ден на бурно пиянско парти  само със свои верни другари по чашка. Жени отсъстваше от веселбата и никой не знаеше къде е в момента и дали изобщо е поздравила бившия си за празника. Известно е, че съпрузите се разделиха далеч от медийния шум, но винаги ще останат добри родители на сина си Жорко или поне твърдят така.

Отношенията между двамата се нажежиха до червено, след като излезе наяве на любовната му афера със Зорница Линдарева. Жени беше подала молба за развод, но нещата някак утихнаха и тя прибра блудния си съпруг обратно.

„ВИП Брадър“ обаче им изигра лоша шега и събра под един покрив и Жени, и Тачо, и Зори и публиката на риалити формата си умираше от кеф да гледа  разигралите се сцени на ревност, кавги, сълзи и сдобрявания между тях.

Стана ясно и  че алкохолът също е лош съветник на младия мъж, даже като излезе на два пъти  от Къщата, той си беше пийнал здраво. По-късно семейството обяви, че се развежда. Жени не можа да изтърпи срама, който изживя на показ два месеца.

През февруари Калканджиева излетя за Виена, където посрещна 40-я си рожден ден, без Тачо.  А на неговия не се появи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *