Татяна Дончева: Народът видя в ГЕРБ себе си и реши, че неграмотния нахалник Борисов ще му реши проблемите! Такъв народ трябва да си плати цената!

„Аз смятам, че от 10 години ни управляват най-неграмотните и най-нахални хора, които може да съществуват и затова България трябва да плати цена. Именно българския народ трябва да плати тази цена, защото ГЕРБ са си негов избор. На три пъти тоя народ си ги избира и ги търпя цели 10 години“. Това заяви Татяна Дончева в свой коментар днес.

„С идването на Борисов на власт, шепа хора около него концентрираха в себе си огромно богатство… докато огромната част от населението изпитва недостиг на средства за елементарното си физическо оцеляване. Когато се стигне до там, масата от населението да не може да си посрещне елементарните нужди, тогава задължително се стига до социална революция. Винаги в човешката история се е случвало така“, коментира Дончева.

Глобалистките „реформи“ на френския президент Макрон, които засегнаха огромната част от французите и ги изкараха на улицата, се прилагат в България от поне 10 години. Но „нашият чип е по-слугински – ние сме много по- склонни да търпим всякакви лишения„, каза още лидерът на Движение 21.

„ Аз смятам, че от 10 години ни управляват най-неграмотните и най-нахални хора и затова България трябва да плати цена. И тази цена трябва да я плати българския народ, защото ГЕРБ и неграмотният им вожд Борисов са си чист избор на народа. А защо народът масово гласува за Борисов? Ето защо: Простолюдието у нас, което е болшинството от населението, видя в ГЕРБ себе си и реши, че точно той ще им реши проблемите… защото само някой като тях може да им помогне“, на мнение е Дончева.

Но алтернативата на едно лошо управление не възниква сама и без усилия, както си мислят хората у нас. А водещ елемент в новата антиглобалистка политика трябва да е прагматизмът и желанието да се подобри животът на хората, а не политическите пристрастияТрябва да се търси начин, по който да се увеличат доходите на населението“, заяви тя.

„Вместо това обаче, за алтернатива ни се представя Президент, който предлага единство на нацията. Ама какво единство?! Когато имате група слепи хора, смятате ли, че тяхното единство и излъчването на водач измежду тях ще ги поведе в правилната посока? Българският народ е сляп от доста отдавна и неслучайно е много популярна приказката за „втория акъл“ на българина – че на него все вторият акъл му е верният. Лошото обаче е, че точно първият му първосигнален акъл го отвежда в други, грешна посоки.

Но трябва да кажем, че в интерес на истината, критикувайки народа и избраните от него управници на България, трябва критиката ни да е не по-малка и към Европейския съюз. Защото нефелното управление на ГЕРБ дойде на власт и управлява вече 10 години страната ни благодарение на пълната безрезервна и безкритична подкрепа на ЕС.

Решенията, които се вземат в ЕК са изключително спорни. Очевидно е, че шефа на БНБ Димитър Радев, когото току-що чухме, изпълнява опорните точки на американския посланик…“

Според Дончева, банкерското съсловие и онези, които са останали уважавани в професията, трябва да направят много прецизен анализ на процесите, които в момента се развиват в Европа и в европейската икономика. Защото каквото става там, ще дойде и у нас. Прогнозата й е, че протестите у нас ще ескалират като отражение на уличните бунтове, които в момента заливат Западна Европа.

„Да се пласират в такъв пред-революционен момент приказки за европейски ценности и за либерални идеи… е абсолютно безсмислено и даже опасно, защото само ще подразни още повече бездруго бесните тълпи“, убедена е Дончева.

„Дори най-бедният човек в България трябва да има доходи и възможности, които да му позволят сносен начин на живот. И това чисто икономическо решение трябва да се вземе абсолютно прагматично, без никакъв фанатизъм, без опит за продажба на либерални или десни лозунги. И вярвайте ми, тази нова политика ще бъде решена извън ЕНП и либерално-глобалните фундаменталисти. Никак не е случайно, че исканията от Париж и от Брюксел, и от Лисабон, и от България са: Вън десните и псевдо-либерални партии, които досега управляваха Европа!“ Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

20 коментара

    • Снежанке Венева, тролкиньо гербаджийска загубена, ти си куха лейка!

      • Баш Татяна Мултачката тръгнала да дава акъл и!

  1. Татяна Дончева защо се прави на умрела лисица? Тя много добре знае как са дошли на власт ГЕРБ. При толкова купени вотове, при толкова подправени протоколи на комисии, при толкова костинбродски бюлетини да си го изкарва толкова арогантно на народа е най-малкото просташко, лицемерно и долно.

    • Абе, Гери! И като са дошли гербераците на власт чрез фалшифициране на изборите, народа що седи като изтукан, ми не ги свали с бунтове и улична революция. Народа прост и малодушен, но наша Гери, Дончева обвинява. Права е Татяна Дончева – 100 %.

    • Точно така на тях все народа им е виновен за всичко особено на пребоядисали те се вчера комунисти, поредната порция нихилизъм за което са доволни ционистите

  2. Козлов, защо Б.Б. не е изкарал пълен мандат до сега? Защото нямаше протести, защото нямаше самозапалили се, защото не му се получи да направи президент Цачева. Ти какво искаш Владайско въстание или ВОСР!?!

  3. Veneva Snejana ако си нечия гербаджииска подлога и персонална гъзолизачка скрити се в Миша дупка най -добте на майка си в…..

    • Гери е просто малко „объркана“… като всички останали соросоидни джендърски агентчета на хонорар към „Козяк“.

      • Козлов, на калпава ракета космоса и крив, та така и на теб и твойта Дончева: Калпавите политици се оправдават кофти народа. С какво изказването на Дончева е по-различно от това, което Б.Б. каза за лошия материал. Просто твоята Дончева е Бойко Борисов в пола- проста, арогантна и все някой друг и е виновен.

  4. Да си кажа честно една приятелка ми препоръча диетин комплект,веднага го поръчах,мъжът ми също ме поддържаше – резултатите не закъсняха!Много се радвам ,че не се мъчих с разни диети,каши,листа от зелка,елда и др.такива щуротии.Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!

  5. Браво гж.Дончева,много правелно!нашите Българи са изгубените овсе.и второ:търсят под вола теле:.и кръжът като мухи без глави защото са страхливи и мислят само за своята си кожа……

  6. По отношение недоразумението Борисов напълно съм съгласен с Дончева. Той се държи на власт вече 10 години благодарение на такива като тази менторка, отцепила се от основната опозиционна партия и подобни на нея Г.Първанов, Г. Кадиев, Тодор Свавков, Иван Генов и някои други. Всеки почуствал се важен и незаменим си прави партийка въабразявайки се че ще повлече след себе си простолюдието. Съкън.

  7. По отношение недоразумението Борисов напълно съм съгласен с Дончева. Той се държи на власт вече 10 години благодарение на такива като тази менторка, отцепила се от основната опозиционна партия и подобни на нея Г.Първанов, Г. Кадиев, Тодор Свавков, Иван Генов и някои други. Всеки почуствал се важен и незаменим си прави партийка въабразявайки се че ще повлече след себе си простолюдието. Съкън.
    Апропо, най-малко очаквах че и в Скандално има цензура.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *