Татяна Дончева: Българинът толерира крадците! Не заслужава друго, освен ГЕРБ! Разтърсващ коментар:

„Българите не заслужават друго, освен управление на ГЕРБ, защото ние сме врагове на самите себе си! Така лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева коментира пред БНР изборните резултати от вчера.

„Българинът смята, че който е във властта, задължително трябва да краде. И който не краде е глупав. Затова българинът не наказва крадците – защото иска да е на тяхно място!“, категорична беше тя.

„И Борисов спечели изборите, и БСП ги загуби. Двете твърдения са верни. Причините са в народопсихологията“, заяви Дончева.

„Българският народ не наказва лъжците и крадците. Толерира ги и този извод не се крепи само на традиционната подкрепа към Борисов и ГЕРБ, а и на подкрепата за лъжци и крадци, които се явяват на всички избори“, заяви Дончева и посочи Марешки и трите псевдо-патриотични партии, като такива примери.

Като бивша депутатка от БСП, Татяна Дончева коментира и тактическите грешки в кампанията на социалистите:

„Всички дефицити днес в БСП са от времето на Станишев, въпреки че Нинова свърши много работа. Проблемът е, че в БСП бяха елиминирани хора с лидерски качества – не само на „Позитано“, но и по местните структури на партията“.

В момента обаче в БСП няма фигура, която да замени Корнелия Нинова, защото селекцията, която беше направена – да изтласка напред само млади и неопитни хора, направи така, че в момента Столетницата няма друг лидер, освен Нинова.

На тези избори бизнес лобитата зад ГЕРБ направиха всичко възможно да не изпуснат властта, тъй като още две години ще получаваме европейско субсидиране. Субсидиране, от което може да се краде с пълни шепи. Аз съм сигурна, че след 2021 г. ГЕРБ на драго сърце ще отстъпят управлението на следващата партия. Причината е, че тогава далаверата ще секне и за тях няма да има повече смисъл да управляват“, завърши Дончева. Skandalno.net

Надя Колева, Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. ПОЗДРАВ ОТ НАРОДА: БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО ДА ТЕ НАКАЖЕ ГОСПОД ТЕБ ДЕЦАТА ТИ ВНУЦИТЕ ТИ И ЦЯЛАТА ТИ МАФИОТСКА ШАЙКА ГЕРБ СЪС НАЙ ЖЕСТОКОТО ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ПОРЕДНИТЕ ТИ ФАЛШИВИ ИЗБОРИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ДЖЕНДЪР ТЕРОРИСТИ СЪЩО

  2. Никога не съм крал и никога не съм искал да бъда на мястото на тези, и факта че 70’/. не отидоха да гласуват според мен означава същото..
    А това че не си успяла да спечелиш доверието на хората, не е причина да ги обиждаш и обвиняваш по толкова селташки начин Дончева…

    • Тончо, ти пък много претенциозни ги изкара българските граждани, бе! От 24 партии и коалиции баш една да не им уйдиса… Хайде холан! Права е Дончева. Населението е супер нихилистично, апатично и психодилично. Обяснението е че обществото ни вече се е разпаднало и индивидите в него са подивели – всеки е хванал гората и се спасява поединично. Българския народ не издържа теста на разломните процеси през 21-вия век и най-вероятно и обществото и държавата ни ще се разпаднат. Със сигурност 22-ри век ще е без България. А за това изобщо не ти е виновна Дончева, драги ми Антоне.

      • А какво би могло да е мисленето на едно изпосталяло и постоянно мачкано от ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ПОЛИТИЦИ население? Няма някой до тоя момент управляващ, който да не е грабил! Никой от тях НЕ Е БЕДЕН, дори и да не е откраднал от народа! В кого да повярват хората, като все още не се е появил ДОСТОЙНИЯТ? Румен Радев беше избран като личност, а не като представител на БСП.

  3. До ,,глупав“. Ти въобще не си глупав и си направил един много точен анализ на сегашния живот в България. Само аз мисля че държавата ни в сегашният си не би издържала и 15-20 години още, а камо ли до 22 век. При този темп на обезлюдяване тук ще останат само пенсионери,цигани и амуджи и чернилки които ще ни натикат господарите от ,,хубавия“ еврейски съюз. Остналите кадърни млади българи ще бъдат принудени, както и до сега, да отиват евтина работна ръка на запада. Дано да бъркам с тези мрачни прогнози, но с такива управляващи не виждам по светло бъдеще за българския
    етнос.

  4. БЪЛГАРИЯ УМИРА ЕВРОАТЛАНТИЗМА ЗАЕДНО СЪС БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА И ШАЙКАТА МУ ГЕРБ УБИХА БЪЛГАРИЯ НАРОДА НЕ ВЯРВА ВЪВ НИКОГО ПАНИЧЕСКИ БЯГА АКО НЕ БЯГА ЗНАЕ ЧЕ УМИРА НАРОДА НЕ ИСКА ЕС НАТО И САЩ САМО ПАРТИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА ГО СЪБЕРЕ СЪС БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ И ЩЕ Е ЖЕЛАНА ОТ НАРОДА ИСКАМЕ СИ ИСТОРИЯТАЧИСТА И СВЯТА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ САМО ТЯ Е ВЪЗДУХ И СЛЪНЦЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ БЯХА Ф А Л Ш И Ф И Ц И Р А Н И КАКТО ВИНАГИ НИЕ НАРОДА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ НАТО ЕС САЩ СОРОС ГЕРБ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА И РОДИНАТА

  5. ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ И МОСТ КЪМ СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ

  6. ЕЙ ВИЕ ТАМ ФАЛШИВИТЕ ИЗБОРИ НИЩО НЕ СТЕ СПЕЧЕЛИЛИ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ

  7. „Победата“ на ГЕРБ на вчерашните избори, за мен, като част от изтормозения български народ, означава, че хората масово вече НЕ ВЯРВАТ В НИКОГО, така с пасивност показват своето отчаяние. БСП ли? На народа му се гади от тая абревиатура и макар, че е по-малкото зло от ГЕРБ, съвсем не означава, че е нещо добро. Корнела няма да я коментирам, достатъчно е намазала от приватизацията. СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА и никога, колкото и да се лигави със сладки обещания, никога няма да повярва! Татянка да си гледа работата и да не обижда народа, защото от това по-голям грях няма! Иво Христов е изключително свестен и честен, но ние мразим и ЕС, защото той де факто ни загроби, а Човекът /с главна буква/ Христов ще отиде там. Такава личност като него е необходимо ТУК, В БЪЛГАРИЯ да ни поведе! Също така, както вярваме в Президента, някой такъв като него трябва да се появи на политическата сцена. Никакви шоумени и прочие патерици на ГЕРБ! Колелото на историята се върти, все ще има светлина в тунела.

    • До Георги Енев:

      „Колелото на историята се върти“! И то ще се върти… до окончателната победа на комунизма! Цитат из речта на Георги Димитров на Лайпцигския процес.
      …Това е истината, драги Енев… и там някъде ще спре процеса. Иначе, междувременно, всеки има право на своите заблуди! Приятен ден

      • Не знам защо си се писал „Глупав“, но ти си знаеш. Няма да сме живи, за да видим. А и не мисля, че сме по-умни от Георги Димитров. Слушал съм речта от защитата му на немски, знам в детайли и превода. Няма как да не се съгласиш, че човек, който отказва защита от адвокат от недоверие и поема защитата си сам, научавайки перфектно немски за нула време, този човек наистина има блестящ ум. Това е той, на когото ти гледаш с недоверие. Приятен ден, НЕ ГЛУПАВ!

      • Не гледам с недоверие на комунизма. Напротив. Хубав ден.

  8. Ако не бяха такива pенегати и пpедатели като Татяна Дончевал Геоpги Пъpванав, Геоpги Кадиев, Иван Генов, Геоpги Геpгов и други, мутpата от Банкя никога нямаше да се добеpе до власт. Именно на такива пpедатели pазчита ГЕPБ.

  9. Ако не бяха такива pенегати и пpедатели като Татяна Дончевал Геоpги Пъpванав, Геоpги Кадиев, Иван Генов, Геоpги Геpгов и други, мутpата от Банкя никога нямаше да се добеpе до власт. Именно на такива пpедатели pазчита ГЕPБ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *