С Байдън идват Полицейската Държава и Репресиите! САЩ ще се Бори за Световното си Господство докато не се Разпадне!

За справяне с „белите екстремисти“ и „домашния тероризъм“ се закани Джо Байдън по време на инаугурацията си. Иначе скучната му реч, в която се открои единствено до болка изтърканото клише, че „демокрацията е победила“, разкри по категоричен начин какъв ще е основният акцент в управлението му като президент – ще громи на „белите терористи“ вътре в Америка. Въпросните бели терористи, разбира се, са привържениците на Доналд Тръмп, които с небивало упорство отказват да признаят победата на Байдън и смятат изборите за тотално манипалирани. За първи път след Гражданската война от 1861 г. враговете на САЩ са вътре в самата държава и са половината й население – сиреч, всички, които са несъгласни с победата на демократите.

Джо Байдън е до болка известен на американците главно с две неща- че е дълбоко корумпиран и без никакви идеи. А пропагандната му реч срещу „белите терористи“, както бяха заклеймени тръмпистите, не е негова оригинална, а опорка на Демократическата партия, която стартира с яростна статия на Хилари Клинтън от преди седмица, в която тя сравни привържениците на Тръмп с арабските терористи, които взривиха кулите на Световния търговски център на 11 септември. Повече от ясно е, че Байдън просто повтори новата мантра на глобалните корпорации, основни спонсори на Дем. партията, че всички тръписти са терористи и трябва да бъдат жестоко наказани.

Американските медии не определят грозните заплахи на Байдън срещу половината американско население за недемократични, а напротив. В повече репортажи и коментари новият американски президент е определян като месия и „спасител на нацията“! В това разбира се няма нищо чудно – 95 % от големите информационни канали в САЩ и по света се държат от спонсорите на Демократите. Ако Тръмп бе изрекъл и половината от откровените заплахи срещу народа, то щеше да последва взрив от възмущение и най-малкото, което щеше да му се случиче щеше да е блокиране на профилите му в социалните мрежи. Но когато Байдън разделя нацията и в реч на омразата заплашва едната й половина с гонения и репресии – от него по- демократичен няма! Толкова за имагинерната свобода на словото в САЩ. Американската журналистика днес е напълно подчинена. По свобода на изразяване, както и по хвалби и подмазване на властта US-журналистите вече могат да си съперничат само с колегите си в Северна Корея.

Програмната реч на Байдън прозвуча още по- злокобно на фона на струпаните войски (някой изчисли, че били повече отколкото в Ирак), които бяха завардили подстъпите към церемонията по встъпването му в длъжност. А най-злокобно бе отсъствието на екзалтирани поддръжници, които да го приветстват.

Избирането на марионетката на глобалния капитал Джо Байдън за президент на САЩ е всичко друго, но не и победа на демокрацията. С него идват диктатурата и репресиите, както се случва винаги в залеза на всяка империя. Същото ще правят САЩ и навън. Назначаването на високи постове в правителството на една дузина бесни русофоби красноречиво показва бъдещите намерения на потъващия световен хегемон – да хапе и да се бори за господството си докато не умре. Затова очакванията на сериозните анализатори са, че Източна Европа, Близкия Изток и света скоро отново ще пламнат. А към тях трябва да добавим и една нова зона на конфликт между САЩ и съюзниците Русия и Китай – Средна Азия. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Няма какво да го коментираме този дементен дъртак,то само като види човек колко войници го вардеха да не би някой да го гръмне е ясно, че цялата ситуация от фалшивите избори до назначаването му е една лъжа и измама!

  2. Браво Наде ,браво мила.Сашато си отива. И Раичевич Андрея го казва същото и Вацевич, да не говорим за професора склонен към перманентен апокалипсис Христович,и разбира се най сериозният Боян Чукович.Но, ти мила ми Наде направо конгениялно осветли проблемите във вътрешната ии външна политика на умиращият хегемон.Ще изплагиатствам ,за което се извинявам,АНОНИМЕН.Доло Саша,да живей Русия на Путин. Союз с Евразията

  3. НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ И НИКОГА С ВАС НЯМА ДА СТАНЕМ БРАТЯ НИЕ СИ ИМАМЕ ИСТИНСКИ РОДНИ БРАТЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ОБИЧАМЕ ВИ РОДНИ РУСКИ БРАТЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ЗНАЕМ ЧЕ И ВИЕ НИ ОБИЧАТЕ ДОКАЗВАЛИ СТЕ ГО МНОГО ПЪТИ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ ДО ДНЕС И НАВЕКИ НИКОЙ НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА ВЛАСТ И СИЛА ДА НИ РАЗДЕЛИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *