Стоянка Мутафова ВЛЕЗЕ ПО СПЕШНОСТ В БОЛНИЦА! Виж кой си направи грозен пиар от това:

стоянкаСтоянка Мутафова бе приета по спешност в болница със смущения в сърдечната дейност.
Лекари от „Токуда“ съобщиха, че голямата ни актриса е пристигнала в лечебното заведение с оплаквания от задух и световъртеж. Претърпяла е лека сърдечна криза и е приета в болницата за наблюдение и лечение. Взети са всички мерки и състоянието й към момента вече е стабилно.
Здравословния проблем мъчил Стояна от началото на седмицата. Но тъй като великата актриса много мрази болниците, си полежала няколко дни вкъщи с надеждата световъртежа и задуха сами да си минат. Когато обаче краката й започнали да оттичат, щерка й Муки извикала линейка и възрастната жена веднага била хоспитализирана.
Само преди няколко седмици Стоянка си направила профилактичен преглед, понеже щяла да пътува за Лондон. Тогава лекарите я обявили за здрава и тя игра пред многобройна публика „Госпожа Стихийно бедствие“. След като се върнала, тя се почувствала отпаднала, но го отдала на пътуването и емоциите.
Според някои публикации, Мутафова е претърпяла микроинфаркт, но приятелката й Ирен Кривошиева твърди, че просто е имала временно сърдечна недостатъчност, която още снощи лекарите овладели.
Днес Стояна вече се смеела, шегувала се с персонала на клиниката и настоявала да си ходи, понеже в неделя имала представление в „Сълза и смях“.
Ние от Skandalno.net пожелаваме от сърце на голямата българска актриса да се оправи и да е на сцената още дълги години.
Много хора се интересуват искрено от състоянието на любимата си звезда, но сервилния сайт Blitz.bg, който преди около месец взе голяма поръчка за информационно обслужване и пи-ар на ГЕРБ снощи написа с големи букви, че Бойко Борисов се обадил в „Токуда“, питал как е Стояна и наредил да я гледат като писано яйце!
Че се е обадил Борисов, лошо няма!
Човешко е, още повече, че двамата със Стояна се познават.
Но че от това някой се опитва да му прави пиар… това не е О.К. за обикновените българи.
Защото доброто се прави мълчаливо, а не заради някакъв медиен дивидент! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *