Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този ненормалник е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

Автор: Марко Травальо, главен редактор на “il Fatto Quotidiano”

Лудият и човекът, който правеше чадъри

Дължим го на Йенс Столтенберг. Този човек свали и последния смокинов лист от загниващите телеса на един Запад, който от години раздухва пламъците на Третата световна война в отчаян опит да се спаси от болестта си. А тя е нелечима – проказа. Западът отчаяно се опитва да подпали Трета световна война. Първо, чрез разширяване на НАТО от 16 на 32 страни-членки. След това, чрез организиране на преврата в Украйна, който отстрани демократично избрания, но не достатъчно подчинен на САЩ украински президент Янукович. И най-накрая, Западът пресече последната червена линия на Москва като обяви присъединяването на Украйна и Грузия към НАТО, на което Путин – империалист също като нас – реагира така, както САЩ биха реагирали на военен съюз на Мексико или Канада с Русия или Китай – с нахлуване.

В продължение на 27 месеца Столтенберг и неговите подстрекатели лъгаха всеки ден, обявявайки червени линии, които редовно пресичаха още на следващия ден: Ще доставяме на Киев само отбранителни… или по-скоро и малко нападателни оръжия. Няма да доставяме танковете… е, всъщност ще доставим, но само леки, но, знаете ли, може дори и тежки. Ще доставяме на Киев само ракети с малък обсег, или по-скоро среден или, хайде направо с далечен обсег. Не на бойните самолети – да на бойните самолети… Това е лудата логика на ескалацията. Последната спирачка беше забраната на НАТО към Украйна да използва западни оръжия за атаки срещу руска територия. Сега Блинкен и следователно Столтенберг (който решава незаконно, без да се консултира с 32-та „съюзници“, в противен случай Турция, Унгария и други биха наложили вето) искат да упълномощят Зеленски и компания да използват нашите оръжия, за да атакуват Русия. Което би вкарало всички страни от НАТО, включително Италия, в директна война с най-голямата ядрена сила в света. Която на всичкото отгоре разполага и с хиперзвукови ракети, които доставят тези ядрени бойни глави безотказно, право в целта и без възможност да бъдат спрени. Чакайте малко, не беше ли Путин този, който иска да ни нападне? Защо неуморно го предизвикваме?!?

Казват ни, че като даваме на Украйна все повече и все по-тежки оръжия, тя въпреки че след две години война е на път да загуби и Харков, ще се защити по-добре. Всъщност войната показа, че е точно обратното: колкото повече се разширява обхватът на оръжията в ръцете на Киев, толкова повече се разширява територията под руски контрол. Руснаците превземат все повече украинска територия, за да осигурят границите си. Във всеки случай мъртвите (точният им брой ще научим, когато падне табуто върху цифрата на убитите войници) са украинците, които загубиха войната у дома, а не на територията на Русия, след като изпратиха цяло едно свое поколение в кланицата, за да се опита да направи онова, което не успяха нито Наполеон, нито Хитлер – да победят Русия.

Сега Столтенберг, добре познатият ни завършен ненормалник, отговорен за украинската касапница, въздъхна. И тъй като не успя да направи дори едно нещо правилно, сега дава всичко от себе си, за да спечели още награди за лоялност от шефовете си. Подкрепен е от най-глупавия лидер в Европа Макрон, мразен от 87 % от френския народ, който бълнува за войски и предлага „ядрен чадър“ на ЕС с оглед желаната (от него) ядрена война.

Но, нека бъде ясно, трябва да му благодарим за категоричните насочващи знаци, които ни дава на европейските избори да гласуваме срещу десните, неолиберални, зелено-военни и неоконсервативни групи от евроатлантическата школа. Тоест срещу онези, които мълчат или заекват, когато трябва да коментират бръщолевенията на Столтенберг и не казват на Макрон къде да си навре чадъра.

Източник: “il Fatto Quotidiano”

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Макарона-бабоеб има доста противници във франция. Генералитета му се опъва, народа ще избира льопен……. а в България всичко живо НАТОстанци, има няма 5-10% хора с акъла си.

  2. Този педал вместо да се остави в ръцете на надарен негър емигрант да му разпори някои задни части, обикаля като глуха кучка да говори простотии.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *