Стойка Пипирудата стана майка на Андреа

СтойкаСтойка Стефанова, която е известна под прякора  Пипирудата от първия сезон на „Биг Брадър“, най-после стана майка. Тя роди момиченце на 3 ноември, но събитието остана скрито за медиите.

Работещата вече като актриса Стойка отдавна искаше да има бебе, но като при повечето двойки нещата се получиха трудно. Цели три години тя и приятелят й Мариан се трудили да си направят наследник, но не се получавало. Даже се обърнали за помощ към специализирана клиника. Как точно е заченато отрочето не е ясно, но раждането му вече е факт. И това станало точно на рождения ден на Мариан.

„Изобщо не сме се целили съзнателно в тази дата. Терминът ми беше в средата на ноември, обаче по медицински причини трябваше  да родя със секцио, се наложи да избирам между няколко дати в началото на ноември. Случи се така, че лекарят ми имаше време само на трето число и така без да искам направих подарък на Мариан и сега баща и дъщеря имат един и същ рожден ден, с което много се гордея“ – разказва Стойка, която е станала малко по-кротка и сдържана от бременността.

Малката е кръстена  Андреа на бащата на любимия й, който се казва Андрей. Двамата харесвали името и то не им звучи фолкаджийски.

Сега щастливите родители искат още едно бебе и сватба. Сватбата ще се отложи поне с година, тъй като Андреа трябва да проходи и да присъства на венчавката на мама и тате. Така искат те. А кога малката ще се сдобие с братче или сестриче, е Божа работа.

https://youtu.be/MdKqpQDFX8w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *