Старото ченге Коритаров иска главата на президента Радев! Виж само тук:

Поредният скочил на амбразурата срещу президента Радев се оказа не кой да е, а Георги Коритаров.

Той изпадна в поредната си логорея и настоя секретарят на президента Пламен Узунов тутакси да си даде оставката. Ние сме  свидетели на един безпримерен цинизъм, разгорещи се журналистът. В държавата ни се прилага двоен аршин. Един чиновник и един зам.-министър си дадоха веднага оставките, след като им бяха публикувани снимките с нацистки поздрави, а един президентски съветник отказва да го направи. Какво е това, ако не безобразие? – запени се бившият агент на ДС под псевдоним Алберт.

Вчера Узунов спокойно обясни, че няма да си даде оставката, тъй като не е извършил нищо нередно. Той каза, че преди повече от 10 години с компания празнували Нова година, а идеята била да си направят маскин бал. На мен ми се падна ролята на медицинска сестра, но съм едър, не ми стана престилката, затова в последния момент си лепнах  едни мустачки от ръкава на нечий костюм. В компанията имаше маскирани като лекари, медсестри, крале, кралици, травестити и дори Юда беше там. Даже не съм вдигал ръка за поздрав, а палец в знак на одобрение на някаква смешна сцена, не помня даже каква.

Снимки от това тържество не са публикувани в интернет, нито в профилите ни. Останаха в семейните албуми, а някои даже се изгубиха. Недоумявам кой е дал такава стара снимка на медиите и защо. Кой от компанията е искал да ме злепостави след толкова много години. Нито съм се снимал пред фигурата на фюрера, нито съм отдавал чест, нито съм се „веселил“ в Бухенвалд.  И не смятам, че заради бал с маски трябва да подавам оставката си, каза вчера пред  Нова телевизия Узунов.

Президентът Радев трябва да уволни веднага този човек, призова Коритаров. След като другите бяха уволнени, ой също трябва да си отиде. Въпрос на чест и на достойнство от страна на държавния глава е сам да отстрани съветника си.

Ако това не се случи, смятам, че българската общественост ще има един сериозен аргумент да се разбунтува срещу президента. Да излезе на улиците и площадите и  да организира мощен и силен граждански импийчмънт срещу президента Румен Радев. Да го свали  с  масови протести  от улицата и да даде ясен знак, че обществото е снело доверието си от този човек като държавен глава и той няма място в президенството и не може да бъде лице на нацията, каза запенен Коритаров. И от телевизионния екран буквално призова за масови безредици и сваляне на президента.

Явно ДС още работи, а агент Алберт изпълнява задачите си и 27 години по-късно. В живота на Узунов яко е ровено за компромати и са открити. Преди седмица Бойко Борисов намекна, че има и други хора, правили си хитлеристки снимки. А после ги подхвърли на медиите.

Атаката срещу Радев е на всички фронтове. Следи се всяка негова стъпка. Всяка дума се тълкува превратно, дебне се всяка крачка и на президентшата и се развява по телевизии и сайтове.

На Борисов отсега му е ясно, че няма да може да изпълни мечтата си и да се кандидатира за президент след четири години. Радев набира все по-голяма популярност и народът го харесва. Той може да се кандидатира за втори мандат и ако го направи, ще спечели. А ГЕРБ отива в трета глуха.

Компроматната война набира скорост отсега, но в момента губещи от нея са само Винету и медийната му кохорта.

Пък Коритаров би трябвало да бъде съден за подклаждане на омраза и призив за  масови бунтове и дестабилизиране на страната.

Би трябвало, ако имахме работеща прокуратура.

Но ние имаме декоративен прокурор, маша в ръцете на ГЕРБ.

Затова и нашият призив да се търси отговорност от агент Алберт е безсмислен!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Не мисля, че е необходимо да се обръща чак такова внимание на такъв боклук като Коритаров. Той винаги е бил и ще си остане мекере.Не му се сърдете, толкова му е умственият багаж. Боклука винаги си остава боклук, само сменя кофата!

  2. На това лайно миризливо, не трябва да се обръща никакво внимание! Все още агент на ДС, но и вече доста време, агент на ЦРУ. И то добре платен!

  3. Старият боклук Коритаров съвсем е откачил, смешник! Точно той, който няма грам авторитет, тръгнал срещу единственият ни авторитетен, избран с болшинство Президент… Резил!

  4. От тази гола кратуна,на кадрото, каквото „излезе“ с глас или като писано, все е някаква гнусна смрад.

  5. На мястото на Бойко и ГЕРБ аз бих се засрамил че държат такава гнида в антоража си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *