Софка с Ново Признание за Гринго: „Обичам го този мъж!“

Софи грингоОбичам го този мъж! Това е новият лайтмотив, който Софи Маринова повтаря през последните седмици.

Тя се сдобри с любимия си Тодор Давидов-Гринго и двамата отпрашиха към морето на меден месец.

След шамарите, сълзите, взаимните обвинения, „самопризнанията“ по  медиите и  откровенията, че е циганка и затова излъгала, че Гринго я биел, ромската перла си прибра отново мускулестия бабаит и двамата са отворили нова страница в отношенията си. Вече няма сълзи, няма цупеници… Двамата гордо позират на снимки като чисто нови влюбени. Без синини по Софка, без гипс по ръката й и с широки усмивки!
Тодор толкова бил затънал по любимата си Софка, че решил да остави работата си като охранител в Германия и да се върне в България, за да не й дава  поводи за ревност. От своя страна тя пък е на седмото небе от щастие и даже мисли за сватба.
Най–стресиран е Лоренцо, защото е бил свидетел  на скандалите между майка си и нейния Гринго, но тя махнала с ръка и казала на детето си, че трябва да свикне с новия си татко. Послушният Лоренцо се постарал да угоди на майка си и двамата с Гринго почти започнали да се разбират.
Явно кавгите ги е предизвиквала самата певица, защото сега, когато е потиснала ревността си и охранителят е само неин, се е кротнала в щастлива омая.
Тя даже решила да го снима в новия си клип, а той нямал нищо против да увековечи ромската си хубост във видео.
Влюбената двойка е на романтична ваканция и е решила да работи здраво за бебе. Ще се получи  ли този път, или Софка пак ще реве пред медиите, предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *